خانه  > اعدام  >  گزارشی از اجرای حکم اعدام ۲ زندانی در زندان دیزل آباد کرمانشاه

گزارشی از اجرای حکم اعدام ۲ زندانی در زندان دیزل آباد کرمانشاه

خبرگزاری هرانا – حکم دو زندانی که پیشتر در پرونده‌هایی جداگانه از بابت اتهام قتل به اعدام محکوم شده بودند، در زندان دیزل آباد کرمانشاه به اجرا درآمد.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از سازمان حقوق بشر ایران، دو زندانی در زندان دیزل آباد کرمانشاه اعدام شدند.

هویت این زندانیان، علی آستان و سمیر بهاری گزارش شده است.

در این گزارش آمده است، سمیر بهاری سحرگاه روز شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ به چوبه دار آویخته شده است. وی پیشتر از بابت اتهام قتل بازداشت و سپس توسط مرجع قضایی به اعدام محکوم شده بود.

همچنین، حکم اعدام علی آستان دیگر زندانی نیز سحرگاه روز چهارشنبه ۱۴ آبان ماه به اجرا درآمده است. او نیز پیشتر از بابت اتهام قتل بازداشت و سپس توسط مرجع قضایی به اعدام محکوم شده بود.

تا لحظه تنظیم این گزارش، اعدام این دو زندانی توسط مسئولین زندان و نهادهای متولی گزارش نشده است.

بر اساس آماربرداری سالانه مرکز آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، در بازه زمانی ۱۰ اکتبر ۲۰۲۴ تا ۸ اکتبر ۲۰۲۵، دست‌ کم ۱۵۳۷ تن در زندان‌های کشور اعدام شده‌اند؛ رقمی که در مقایسه با زمان مشابه در سال گذشته، حدود ۸۶.۰۷٪ افزایش داشته است. با این حال، مقامات زندان و سایر نهادهای مسئول تنها حدود ۵.۸۶٪ از این اعدام‌ها را بطور رسمی اعلام کرده‌اند؛ مسئله‌ای که بیانگر فقدان شفافیت، پنهان‌ کاری ساختاری و نبود سازوکارهای پاسخ‌ گویی در روند اجرای مجازات اعدام در ایران است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید