خبرگزاری هرانا – سحرگاه امروز سه شنبه ۲۰ آبان ماه، حکم اعدام یک زندانی که پیشتر از بابت اتهام قتل مسعود داوودی، پزشک ساکن یاسوج به اعدام در ملا عام محکوم شده بود، در این شهر به اجرا درآمد. پیشتر حکم اعدام این زندانی در دیوان عالی کشور تأیید شده بود.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از فارس، یک زندانی در شهرستان یاسوج در ملا عام به چوبه دار آویخته شد.
در این گزارش بدون اشاره به هویت زندانی مذکور آمده است، حکم اعدام متهم به قتل مسعود داوودی، پزشک ساکن یاسوج سحرگاه روز جاری در میدان هفت تیر این شهر در ملا عام به اجرا درآمده است.
در شهریورماه سال جاری، حکم اعدام در ملا عام این زندانی در دیوان عالی کشور تأیید شد. این زندانی در اسفندماه سال گذشته توسط دادگاه کیفری استان کهگیلویه و بویراحمد به اعدام در ملا عام محکوم شده بود.
در تاریخ ۲۱ آبان ماه سال ۱۴۰۳، مسعود داوودی، در مقابل منزل شخصی خود واقع در منطقه رجاء یاسوج با ضربات چاقو و شلیک گلوله به قتل رسید. در اواخر آبان ماه همان سال، دادستان مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد از بازداشت متهم پرونده قتل این پزشک خبر داد و در خصوص انگیزه این قتل گفت که به نظر میرسد متهم با این باور که دکتر مسعود داوودی در فوت برادرش نقش داشته، دست به این اقدام زده است.












































بدون نظر
نظر بگذارید