خانه  > اندیشه و بیان, سایر گروهها  >  شمار بازداشت‌شدگان در کامیاران به ۲ تن افزایش یافت

شمار بازداشت‌شدگان در کامیاران به ۲ تن افزایش یافت

خبرگزاری هرانا – با بازداشت محمد دشتی، شهروند ساکن کامیاران، شمار بازداشت‌شدگان امروز در این شهرستان به دو نفر رسید. پیش‌تر نیز بازداشت رامین محمدی، دیگر شهروند این شهر، گزارش شده بود.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از کردپا، دو شهروند در کامیاران بازداشت شدند.

بر اساس این گزارش، بامداد امروز دوشنبه ۱۹ آبان، یک شهروند با هویت محمد دشتی، ۳۳ ساله، متاهل، پدر دو فرزند و اهل روستای الک از توابع کامیاران، بدون ارائه حکم قضایی و به‌صورت خشونت‌آمیز توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد.

پیشتر بازداشت رامین محمدی، دیگر شهروند ساکن کامیاران در روز جاری گزارش شده بود.

تا لحظه تنظیم این گزارش، از دلایل بازداشت، محل نگهداری و اتهامات مطروحه علیه این دو شهروند اطلاعی حاصل نشده است.

بازداشت‌های خودسرانه، انتقال افراد بازداشتی به اماکن نامعلوم و محروم ‌کردن خانواده‌ها از اطلاع از وضعیت بازداشت ‌شدگان، از رویه‌ های مستمر نهادهای امنیتی جمهوری اسلامی ایران، از جمله وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه، از آغاز فعالیت آن‌ها تاکنون بوده است. این اقدامات در تضاد صریح با «قواعد حداقل استاندارد رفتار با زندانیان» موسوم به «قواعد نلسون ماندلا» قرار دارد؛ بر اساس این قواعد، “هر زندانی باید از این حق و امکان برخوردار باشد که بی‌درنگ بازداشت، انتقال به بازداشتگاه دیگر، یا ابتلا به بیماری یا جراحت خود را به خانواده یا هر شخص مورد اعتماد اطلاع دهد.”

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید