خانه  > بهداشت و محیط زیست, سایر گروهها  >  یاسوج؛ ۲ متخلف محیط زیستی به مجازات جایگزین حبس محکوم شدند

یاسوج؛ ۲ متخلف محیط زیستی به مجازات جایگزین حبس محکوم شدند

خبرگزاری هرانا – رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد از محکومیت دو متخلف محیط زیستی در شهرستان یاسوج به کاشت بوته و گیاهان، به‌جای مجازات حبس خبر داد.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از مهر، دو متخلف محیط زیستی به مجازات جایگزین حبس محکوم شدند.

سرپرست منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد در این خصوص گفت: دادرس شعبه ۱۰۴ دادگاه کیفری دو یاسوج، دو متهم تخریب منابع طبیعی در این شهرستان را به جای حبس، به کاشت بوته و گیاهان مرتعی و جزای نقدی محکوم کرد.

مجید نظری افزود: این دو نفر به قطع و از بین بردن ۱۰۰ اصله گون از طریق آتش زدن محکوم شده بودند. هر کدام از این افراد با حکم قاضی، به پرداخت مبلغ ۶۰ میلیون تومان جریمه نقدی شدند. علاوه بر این، آنها ملزم به کاشت ۲۰۰ بوته گون و یک هکتار گیاه آنغوزه، با هزینه شخصی و تحت نظارت اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بویراحمد شدند.

وی در پایان گفت: این رویکرد فرصت بسیار خوبی برای آشتی و سازش بین افرادی که با طبیعت و محیط زیست در تضاد هستند فراهم می‌کند و آنان را به سمت رفتارهای مسئولانه‌تر سوق می‌دهد.

گفتنی است با تصویب قانون مجازات اسلامی جدید در فصل نهم آن به مجازات‌های جایگزین اشاره شده است. بر اساس این قانون قضات می‌توانند با توجه به شرایط متهم و داشتن برخی شروط از مجازات‌های جایگزین حبس استفاده کنند؛ به عنوان مثال یکی از شروط اجرای این قانون رضایت داشتن فرد محکوم است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید