خبرگزاری هرانا – جلسه بازپرسی محمد درویش، پژوهشگر و فعال محیط زیست، در شعبه ۹ بازپرسی دادسرای فرهنگ و رسانه برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، جلسه بازپرسی محمد درویش تشکیل شد.
این جلسه روز شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴، در شعبه ۹ بازپرسی دادسرای فرهنگ و رسانه در تهران برگزار شد. در جریان این جلسه، آقای درویش بابت اتهام انتسابی نشر اکاذیب بر اساس شکایت فرمانده حراست نیروی انتظامی استان همدان، به دفاع از خود پرداخته است.
بیان دیدگاههای محمد درویش در یک مصاحبه درباره پیامدهای افزایش ارتفاع سد اکباتان همدان، به عنوان مصداق اتهام نشر اکاذیب و موضوع شکایت علیه او مطرح شده است.
پیشتر آقای درویش با دریافت ابلاغیهای به شعبه قضایی مذکور احضار شده بود.
وی در مهرماه ۱۴۰۳ نیز با تشکیل پرونده در پی شکایت شهرداری تهران، به دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۳۱ جرایم رسانه و رایانه احضار شده بود.
محمد درویش، پژوهشگر و کنشگر محیط زیست، سوابق مدیریتی در سازمان حفاظت محیط زیست را نیز در کارنامه خود دارد. آقای درویش مدیرکل مشارکتهای مردمی سازمان حفاظت محیط زیست در دولت یازدهم بود. او پیش از پایان دوره مسئولیتش» از این سمت استعفا داد.












































بدون نظر
نظر بگذارید