خانه  > اعدام  >  شمار اعدام شدگان در زندان عادل آباد شیراز به ۶ تن افزایش یافت

شمار اعدام شدگان در زندان عادل آباد شیراز به ۶ تن افزایش یافت

خبرگزاری هرانا – با احراز هویت یک زندانی دیگر که سحرگاه روز چهارشنبه ۲۳ مهرماه، در زندان عادل آباد شیراز اعدام شده است، شمار اعدام شدگان روز مذکور در این زندان به شش تن افزایش یافت.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از سازمان حقوق بشر ایران، سحرگاه روز چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴، شش زندانی در زندان عادل آباد شیراز اعدام شدند.

علاوه بر اجرای حکم میلاد جهانی، سجاد شهریاری گل‌مکانی، تورج رستمی، نصیر بابامحمدی و کافیه قبادزاده که پیشتر از بابت اتهامات مرتبط با جرائم مواد مخدر و قتل به اعدام محکوم شده بودند، حکم اعدام یک زندانی دیگر با هویت منصور بیدلی، ۳۴ ساله، اهل لنگرود نیز در این زندان به اجرا درآمده است.

براساس این گزارش، آقای بیدلی در سال ۱۴۰۰ از بابت اتهامات مرتبط با جرائم مواد مخدر بازداشت و سپس توسط دادگاه انقلاب به اعدام محکوم شده بود.

در این گزارش آمده است که اجرای حکم اعدام این زندانی بدون اطلاع خانواده او و بدون انجام ملاقات آخر صورت گرفته است.

تا لحظه تنظیم این گزارش، اعدام این زندانیان توسط مسئولین زندان و نهادهای متولی اعلام نشده است.

از ۱۰ اکتبر ۲۰۲۴ تا ۸ اکتبر ۲۰۲۵، تعداد ۱۳۱۴ گزارش از سوی نهاد آمار و نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران در رابطه با اعدام به ثبت رسیده است. بر اساس این آمار طی تاریخ مذکور اعدام ۱۵۳۷ نفر به اجرا درآمده است، که از این تعداد ۸ نفر در ملاعام اعدام شدند. از میان قربانیانی که هویتشان احراز شده، جنسیت ۴۹ تن از اعدام شدگان زن بوده و همینطور سن ۳ تن از اعدام شدگان در زمان ارتکاب جرم کمتر از ۱۸ سال بوده است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید