خانه  > slide, اعدام  >  حکم اعدام یک زندانی در زندان خرم آباد اجرا شد

حکم اعدام یک زندانی در زندان خرم آباد اجرا شد

خبرگزاری هرانا – سحرگاه امروز شنبه ۱۹ مهرماه، حکم یک زندانی که پیشتر از بابت اتهام قتل به اعدام محکوم شده بود، در زندان خرم آباد به اجرا درآمد.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، یک زندانی در زندان خرم آباد اعدام شد.

هویت این زندانی که سحرگاه امروز به چوبه دار آویخته شد، حافظ رحمتی، توسط هرانا احراز شده است.

بر اساس اطلاعات دریافتی هرانا، آقای رحمتی پیشتر از بابت اتهام قتل بازداشت و سپس توسط دادگاه کیفری به اعدام محکوم شده بود.

تا لحظه تنظیم این گزارش، اعدام این زندانی توسط مسئولین زندان و نهادهای متولی اعلام نشده است.

از ۱۰ اکتبر ۲۰۲۴ تا ۸ اکتبر ۲۰۲۵، تعداد ۱۳۱۴ گزارش از سوی نهاد آمار و نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران در رابطه با اعدام به ثبت رسیده است. بر اساس این آمار طی تاریخ مذکور ۱۵۳۷ نفر به اجرا درآمده است، که از این تعداد ۸ نفر در ملاعام اعدام شدند. از میان قربانیانی که هویتشان احراز شده، جنسیت ۴۹ تن از اعدام شدگان زن بوده و همینطور سن ۳ تن از اعدام شدگان در زمان ارتکاب جرم کمتر از ۱۸ سال بوده است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید