خبرگزاری هرانا – نغمه میرزاآقا، مهین سعادتمند، مهشید سفیدی، ثمر مسعودی، مونا ذکایی و ناصر رجب، شش شهروند بهائی ساکن کرج، جهت اجرای حکم حبس به شعبه اجرای احکام دادگاه انقلاب این شهر فراخوانده شدند. این شهروندان بهائی پیشتر توسط دادگاه تجدیدنظر استان البرز مجموعا به ۳۰ ماه حبس و مجازاتهای تکمیلی محکوم شده بودند.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، شش شهروند بهائی جهت تحمل حبس احضار شدند.
بر اساس اطلاعات دریافتی هرانا، نغمه میرزاآقا، مهین سعادتمند (مهیندخت سعادتمند منشادی)، مهشید سفیدی میاندواب، ثمر مسعودی، مونا ذکایی و ناصر رجب، طبق ابلاغیهای که در تاریخ ۱۲ مهر دریافت کردهاند، به شعبه ۷ اجرای احکام دادگاه انقلاب کرج احضار شدهاند. در این ابلاغیه از این شهروندان بهائی خواسته شده ظرف ۱۰ روز جهت تحمل حکم حبس در شعبه مذکور حاضر شوند.
در پی برگزاری دادگاه تجدیدنظر این پرونده در تاریخ ۱۷ شهریور، با حکم شعبه ۱۲ دادگاه تجدیدنظر استان البرز محکومیت هر یک از آنها به پنج ماه حبس، دو سال منع خروج از کشور و دو سال منع فعالیت اجتماعی برای هر کدام تقلیل یافت. آنها پیشتر در دادگاه بدوی هر یک به ۱۰ ماه حبس و مجازاتهای تکمیلی یادشده محکوم شده بودند.
جلسات دادگاه رسیدگی به اتهامات این شهروندان در تاریخ های ۲۰ اردیبهشت سال جاری و ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ در شعبه دوم دادگاه انقلاب کرج برگزار شده بود.
این شش شهروند بهائی ساکن کرج، در تاریخ ۱۶ تیر ۱۴۰۳ به دادسرا احضار شده و پس از بازجویی، با قرار تامین آزاد شده بودند.
ناصر رجب پیشتر نیز سابقه برخوردهای امنیتی و بازداشت را داشته است.
بدون نظر
نظر بگذارید