خانه  > کارگران  >  مرگ و مصدومیت ۱۰ کارگر در سایه‌ فقدان ایمنی کار

مرگ و مصدومیت ۱۰ کارگر در سایه‌ فقدان ایمنی کار

خبرگزاری هرانا – در سایه فقدان ایمنی محیط و شرایط نامناسب کار، ۱۰ کارگر در تهران و جویبار دچار حادثه شدند. در پی این حوادث، دو کارگر جان‌باختند و هشت تن دیگر مصدوم شدند.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از ایلنا، هشت کارگر در تهران حین انجام کار دچار حادثه شدند.

بر اساس این گزارش، بامداد امروز دوشنبه ۱۴ مهر، یک خودروی سواری با کارگران پروژه آسفالت کاری در مسیر غرب به شرق بزرگراه زین الدین در تهران برخورد کرد.

در پی این سانحه، دو کارگر جان خود را از دست دادند و شش تن نیز مصدوم شدند.

بر اساس اطلاعات آتش نشانی تهران، این خودروی سواری پراید، به دلایل نامشخص از مسیر منحرف و وارد محوطه کارگاه عملیاتی آسفالت کاری شهرداری شد.

مصدومیت دو کارگر جوشکار در جویبار

به گزارش ایلنا، روز گذشته، دو کارگر حین عملیات جوشکاری بر روی یک تانکر خالی سوخت در شهر جویبار استان مازندران، دچار حادثه شدند.

در این حادثه، تجمیع گاز و بخارات حاصل از مواد سوختی و گرمای ناشی از جوشکاری، به انفجار تانکر منجر شده است. در پی این انفجار، کارگران یادشده مصدوم شدند و به بیمارستان انتقال یافتند.

در این گزارش آمده است که شدت انفجار باعث آسیب به شیشه‌های ساختمان‌ها و خودرو‌های مجاور شد. همچنین، تعدادی از شهروندان و عابران پیاده نیز دچار مصدومیت جزئی شدند.

بر اساس گزارش‌های سالانه مرکز آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، در سال ۱۴۰۳، دست‌کم ۲,۰۴۲ نفر در سوانح کاری کشته شده‌اند و ۱۶,۱۱۳ مورد صدمات جسمی به کارگران در حین کار ثبت شده است. بیشتر کارگران ایران در شرایط فاقد امنیت شغلی و پوشش بیمه‌ای مناسب فعالیت می‌کنند، کمبود بازرسان و ضعف زیرساخت‌های ایمنی، ثبت و پیشگیری از حوادث شغلی را با چالش جدی مواجه کرده است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید