خانه  > slide, اندیشه و بیان  >  محکومیت حبس اژدر پیری به رای باز تبدیل شد

محکومیت حبس اژدر پیری به رای باز تبدیل شد

خبرگزاری هرانا – محکومیت حبس اژدر پیری سارمانلو، سردبیر ماهنامه پژوهش ملل، به رای باز تبدیل شد. وی باقیمانده دوران حبس خود را خارج از ندامتگاه مرکزی کرج سپری خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، محکومیت حبس اژدر پیری سارمانلو به رای باز تبدیل شد.

براساس اطلاعات دریافتی هرانا، آقای پیری سارمانلو در تاریخ ۱۹ شهریورماه، به دنبال تغییر محکومیت خود به رای باز، از ندامتگاه مرکزی کرج آزاد شده است. وی باقی مانده دوران محکومیتش را خارج از زندان سپری خواهد کرد.

آقای پیری سارمانلو روز یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴، پس از مراجعه به شعبه اجرای احکام دادسرای کرج بازداشت و جهت تحمل دوران محکومیت یک سال حبس خود به ندامتگاه مرکزی کرج منتقل شده بود.

اژدر پیری سارمانلو، در دی ماه ۱۴۰۳، توسط شعبه سوم دادگاه انقلاب کرج، بابت اتهامات تبلیغ علیه نظام و توهین به مقامات و مامورین به یک سال حبس محکوم شد. وی همچنین به‌عنوان مجازات های تکمیلی به دو سال منع عضویت و فعالیت در فضای مجازی نیز محکوم شد. جلسه رسیدگی به اتهامات وی در تاریخ ۲۴ آذر ۱۴۰۳، در شعبه سوم دادگاه انقلاب کرج برگزار شده بود.

آقای پیری سارمانلو در تاریخ ۳۰ مهر ۱۴۰۳، توسط ماموران وزارت اطلاعات در منزل شخصی خود در کرج بازداشت و به یکی از بازداشتگاه های امنیتی این شهر منتقل شد.

او که در طول مدت بازداشت از دسترسی به وکیل محروم بود، پس از ۲۱ روز با اتمام مراحل بازجویی به زندان مرکزی کرج منتقل شد. آقای پیری پس از سه روز با قرار وثیقه ۲۰۰ میلیون تومانی از این زندان آزاد شد.

اژدر پیری سارمانلو، ۳۶ ساله، اهل ارومیه، ساکن کرج و سردبیر ماهنامه پژوهش ملل است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید