خبرگزاری هرانا – دو زندانی در زنجان و رباط کریم که پیشتر از بابت اتهام قتل به اعدام محکوم شده بودند، با کسب رضایت از اولیای دم، از مجازات مرگ رهایی یافتند.
به گزراش خبرگزاری هرانا به نقل از ایرنا، یک زندانی در زنجان از اعدام رهایی یافت.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان زنجان با اعلام این خبر گفت: پس از تایید حکم اعدام، با پیگیری و تلاش مستمر کارکنان شعبه چهارم اجرای احکام کیفری و مصلحین شورای حل اختلاف زنجان، در نهایت خانواده مقتول رضایت خود را اعلام کردند.
به گفته بهروز عباسی، رهایی این زندانی از مجازات مرگ، پس از دو سال تحمل حبس صورت گرفته است.
عباسی در پایان اظهار داشت: پیش از این نیز در ماه مرداد سال جاری، یک زندانی محکوم به اعدام در زنجان، بعد از دو سال حبس، در پی برگزاری یک پویش مذهبی از اعدام رهایی یافت و نهایتا از زندان آزاد شد.
رهایی یک زندانی از اعدام در رباط کریم
به گزارش صداوسیما، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان رباط کریم از رهایی یک زندانی از اعدام خبر داد.
محمد یوسفوند در این رابطه اعلام کرد: از سه ماه قبل، تلاش در جهت عفو و بخشش محکوم به اعدام آغاز شد و در نهایت به همت خیرین و انجمن حمایت از زندانیان شهرستان رباط کریم؛ اولیای دم رضایت خود را اعلام کردند.
وی ابراز امیدواری کرد که اقدام این خانواده سرمشق و الگویی برای عفو و بخشش زندانیان محکوم به اعدام قرار گیرد.
بدون نظر
نظر بگذارید