خبرگزاری هرانا – کشف بقایای جسد مرد میانسال در سطل زبالهای در مرکز تهران، به بازداشت همسر وی به اتهام مشارکت در قتل انجامید. پلیس اعلام کرد زن مذکور به همکاری در قتل همسرش با همدستی یک مرد دیگر اعتراف کرده و تحقیقات برای شناسایی و دستگیری همدست او همچنان ادامه دارد.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از رکنا، یک زن در تهران به اتهام مشارکت در قتل همسرش بازداشت شد.
بر اساس این گزارش، چندی پیش مردی میانسال با مراجعه به یکی از کلانتریهای تهران از ناپدید شدن پسرش به نام سعید خبر داد. او به مأموران گفت که فرزندش که متأهل است، از مدتی پیش به خانه بازنگشته و تلفن همراهش نیز در دسترس نیست. در پی ثبت شکایت و تشکیل پرونده در دادسرای جنایی تهران، تیم تحقیق بررسیهای خود را آغاز کرد اما در استعلامهای اولیه از بیمارستانها و پزشکی قانونی هیچ سرنخی از سعید به دست نیامد.
در روزهای آغازین سال ۱۴۰۴ گزارشی مبنی بر کشف بقایای یک جسد در سطل زبالهای در مرکز تهران به پلیس اعلام شد. پس از انتقال جسد به پزشکی قانونی و انجام آزمایشهای DNA مشخص شد که جسد متعلق به سعید، همان فرد مفقود اعلامشده است. با روشنشدن این موضوع، پرونده وارد مرحله تازهای شد.
کارآگاهان در ادامه تحقیقات دریافتند سعید با همسر خود اختلافات خانوادگی داشته است. بررسیهای فنی و مخابراتی نشان داد همسر او مدتی در ارتباط پنهانی با مرد جوانی بوده و مکاتبات میان آنها از طرح نقشه قتل حکایت داشته است. همین سرنخ کافی بود تا دستور بازداشت زن جوان صادر شود.
زن جوان پس از بازداشت، در ابتدا هرگونه ارتباط با قتل همسرش را انکار کرد، اما در نهایت به دخالت در قتل اعتراف کرد. این زن در شرح ماجرا چنین گفت: «در محل کار با یک پسر جوان آشنا شدم و رابطهای میان ما شکل گرفت. تصمیم گرفتیم همسرم را از میان برداریم. او را به محلی کشاندم و شریکم او را به قتل رساند. سپس جسد مثله شد و بقایای آن را در سطح شهر رها کردیم. پس از این اتفاق، آن مرد که به شدت ترسیده بود، ارتباطش را با من قطع و ایران را ترک کرد.»
تحقیقات پلیس برای دستگیری مرد جوان ادامه دارد.
بدون نظر
نظر بگذارید