خبرگزاری هرانا – فرشاد دستمردی، از بازداشت شدگان اعتراضات سراسری ۱۴۰۱، توسط شعبه ۱۰۲ دادگاه کیفری دو شهرستان کهگیلویه، مجموعا به تحمل شش سال و سه ماه و یک روز حبس محکوم شد.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، فرشاد دستمردی به حبس محکوم شد.
این حکم توسط شعبه ۱۰۲ دادگاه کیفری دو شهرستان کهگیلویه (دهدشت) به ریاست قاضی کریم رئیسی صادر و اخیرا به آقای دستمردی ابلاغ شده است. بر اساس حکم صادره، او از بابت اتهام اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم بر ضد امنیت کشور به پنج سال حبس و بابت اتهام توهین به رهبری به ۱۵ ماه و یک روز حبس محکوم شده است. با اعمال ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی، مجازات اشد برای وی قابل اجرا خواهد بود.
فرشاد دستمردی، از بازداشت شدگان اعتراضات سراسری ۱۴۰۱، پیشتر نیز به واسطه فعالیت های خود سابقه بازداشت و برخوردهای قضایی را داشته است.
با وجود اینکه طبق ماده ۳۰۲ قانون آیین دادرسی کیفری، رسیدگی به اتهاماتی نظیر «تبلیغ علیه نظام» در صلاحیت دادگاه انقلاب است، در برخی شهرستانها این اتهامات در دادگاه کیفری مورد بررسی قرار میگیرند. این رویه، که ناشی از فقدان یا محدودیت ساختاری دادگاه انقلاب در شهرهای کوچک است، هرچند با قانون همخوانی ندارد، اما در عمل بهدلیل نبود امکانات و نهادهای قضایی تخصصی، به یک روند معمول تبدیل شده است.
بدون نظر
نظر بگذارید