خبرگزاری هرانا – روز دوشنبه ۱۲ خردادماه، تیراندازی بی ضابطه نیروهای نظامی در شهرستان بم منجر به آتش گرفتن خودرو سوختبران شد. در این رویداد یک سوختبر بر اثر اصابت گلوله و سوختگی جان خود را از دست داد و یک سوختبر دیگر زخمی شد.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از حال وش، روز دوشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۴، تیراندازی نیروهای نظامی در شهرستان بم به کشته و زخمی شدن دو سوختبر انجامید.
هویت این سوختبران، محمد حارث محمدیان (محمدانی)، ۲۸ ساله، فرزند شهباز و مجید شیروزهی، ۴۷ ساله، متاهل، فرزند جیهند، شهروندان اهل و ساکن روستای سفیدسنگ واقع در شهرستان زاهدان، عنوان شده است.
در این گزارش آمده است، نیروهای نظامی در ایست بازرسی شهرستان بم بدون ایست و هشدار قبلی سوختبران مذکور را مورد هدف تیراندازی قرار دادند. این امر منجر به آتش گرفتن خودروی آنها شد که سوختبران مذکور جهت سیر مراحل درمانی به بیمارستان شفا کرمان منتقل شدند.
در پی وقوع این رویداد محمد حارث محمدیان بر اثر اصابت گوله و جراحات سوختگی پس از گذشت یک روز بستری، روز جاری در بیمارستان جان خود را از دست داد. همچنین آقای شیروزهی نیز که دچار جراحات شدید شده بود، کماکان جهت سیر مراحل درمانی در بیمارستان مذکور بستری است.
بدون نظر
نظر بگذارید