خانه  > اعدام  >  اجرای حکم اعدام یک زندانی در زندان سبزوار

اجرای حکم اعدام یک زندانی در زندان سبزوار

خبرگزاری هرانا – سحرگاه امروز یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ماه، حکم یک زندانی که پیشتر از بابت اتهام قتل به اعدام محکوم شده بود، در زندان سبزوار اجرا شد.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از صدا و سیما، سحرگاه امروز یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴، یک زندانی در زندان سبزوار اعدام شد.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان جغتای در این خصوص گفت: این زندانی حدود دو سال پیش بابت اتهام قتل همسر خود در این شهرستان بازداشت و سپس توسط مرجع قضایی به اعدام محکوم شده بود. حکم صادره در دیوان عالی کشور نیز تایید شده بود.

رضا بهمنش در ادامه اظهار داشت: نهایتا حکم اعدام این زندانی سحرگاه امروز در زندان سبزوار به اجرا درآمد.

در این گزارش به هویت این زندانی اشاره‌ای نشده است.

بر پایه آماربرداری سالانه‌ی مرکز آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، در سال ۲۰۲۴ دست‌کم ۹۳۰ مورد اجرای حکم اعدام در زندان‌های ایران ثبت شده است. این رقم بالاترین میزان در دوازده سال گذشته بوده و گویای روندی فزاینده در اعمال این مجازات طی پنج سال اخیر است؛ به‌نحوی که شمار اعدام‌ها در فاصله‌ی سال‌های ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۴ حدود ۲.۵ برابر افزایش یافته است. بخش قابل ‌توجهی از این احکام به اتهامات مرتبط با جرایم مواد مخدر اختصاص داشته و سهم آن‌ها نیز در مقایسه با سال‌های پیش، روندی صعودی را نشان می‌دهد.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید