خبرگزاری هرانا – روز چهارشنبه ۱۷ بهمن ماه، مسعود وظیفه، شهروند بازداشتی با تودیع وثیقه از زندان اوین آزاد شد.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، مسعود وظیفه آزاد شد.
آزادی آقای وظیفه روز چهارشنبه ۱۷ بهمن ماه، با تودیع وثیقه یک میلیارد تومانی از زندان اوین صورت گرفته است.
بر اساس اطلاعات دریافتی هرانا؛ آقای وظیفه در تاریخ ۲۹ دیماه در دادسرای اوین از بابت اتهامات تبلیغ علیه نظام، نشر اکاذیب و اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنیت ملی، تفهیم اتهام شده است.
مسعود وظیفه که در اعتراض به صدور حکم اعدام برای متهمان پرونده موسوم به “شهرک اکباتان” دست به تحصن زده بود، در آذرماه توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده بود.
آقای وظیفه پیش از این نیز به دلیل فعالیتهایش سابقه بازداشت و برخورد قضایی را داشته است.
لازم به ذکر است، بابک پاکنیا وکیل دادگستری در آبان ماه امسال از صدور حکم اعدام برای میلاد آرمون، علیرضا کفایی، امیرمحمد خوش اقبال، نوید نجاران، حسین نعمتی و علیرضا برمرزپورناک، متهمان پرونده موسوم به “شهرک اکباتان” خبر داده بود. این حکم توسط شعبه ۱۳ دادگاه کیفری تهران علیه این افراد صادر شد.












































بدون نظر
نظر بگذارید