خبرگزاری هرانا – نیروهای شرکتی بیمارستان شهدای هیرمند و معلمان خرید خدمات سراوان معوقات مزدی طلب دارند.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از کمپین فعالین بلوچ، نیروهای شرکتی بیمارستان شهدای هیرمند، شش ماه حقوق معوقه دارند.
در این گزارش به نقل از یکی از این کارکنان آمده است: هیچ توجیهی از سوی دانشگاه علوم پزشکی زابل در خصوص عدم پرداخت حقوق پذیرفته نیست.
افزون بر این در گزارشی دیگر آمده است؛ معلمان خرید خدمات سراوان شش ماه معوقات مزدی طلب دارند.
در این گزارش به نقل از یکی از معلمان آمده است: “از مهر امسال تاکنون حقوقمان را کامل پرداخت نکرده اند. حقوق اردیبهشت ماه سال جاری نیز تاکنون به طور کامل پرداخت نشده است.”
این معلم در ادامه افزود: “بسیاری از همکاران ما در مناطق عشایری تدریس می کنند که یا کل هفته آنجا هستند و یا روزانه در حال تردد با مسافتی بین صد تا دویست کیلومتر هستند که مجبورند پول سرویس پرداخت کنند.”
بدون نظر
نظر بگذارید