خبرگزاری هرانا – امروز دوشنبه یک اسفند، بیست و پنج دانش آموز از مدارس قم در پی مسمومیت به بیمارستان منتقل شدند. این چندمین بار است که در هفته های اخیر دانش آموزان شهرستان قم دچار مسمومیت می شوند.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از فارس، امروز دوشنبه یک اسفند ۱۴۰۱، بیست و پنج دانش آموز از مدارس قم در پی مسمومیت به بیمارستان منتقل شدند.
براساس این گزارش، بیست و پنج دانش آموز از پنج مدرسه قم به علت مسمومیت به مراکز درمانی منتقل شدند. هجده نفر در ساعات اولیه ترخیص شدند و هفت دانش آموز در بیمارستان تحت نظر هستند.
براساس گزارشات منتشر شده، طی سه ماه گذشته دستکم ۳۲۷ دانش آموز در مدارس شهرستان قم با علایم مسمومیت به بیمارستان منتقل شدند و علت مسمومیت دانش آموزان در مدارس کماکان مشخص نیست.
گفتنی است، روز سه شنبه بیست و پنجم بهمن ماه، جمعی از خانواده های دانش آموزان در قم، در اعتراض به مسمومیت های زنجیره ای فرزندان خود در مدارس، مقابل ساختمان فرمانداری این شهر تجمع اعتراضی برگزار کردند.
بدون نظر
نظر بگذارید