خبرگزاری هرانا – در سایه فقدان ایمنی محیط و شرایط نامناسب کار، روز گذشته دو کارگر در قائمشهر و بانه حین انجام کار دچار حادثه شدند. طی این حوادث، یک کارگر جان باخت و یک تن دیگر مصدوم شد.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از ایلنا، یک کارگر در قائمشهر جان باخت.
بر اساس این گزارش، روز شنبه ۱۶ خردادماه، یک کارگر ۴۴ ساله حین نصب کولر در قائمشهر از طبقه سوم یک ساختمان سقوط کرد. کارگر مذکور بر اثر برخورد با کف خیابان جان خود را از دست داد.
نیروهای امدادی پس از حضور در محل حادثه، پیکر این کارگر را به عوامل سازمانی آرامستان شهرداری تحویل دادند.
مصدومیت یک کارگر در بانه
به گزارش ایلنا، یک کارگر در بانه حین انجام کار دچار حادثه شد.
بر اساس این گزارش، روز گذشته، در حوالی کمربندی شماره دو بانه شماری از کارگران در محل گودبرداری یک ساختمان مشغول کار بودند که ناگهان بخشی از دیواره تخریب و یک کارگر زیر آوار محبوس شد.
طی این حادثه، کارگر مذکور از چند ناحیه بدن دچار جراحت شد. وی پس از خارج شدن از زیر آوار برای انتقال به مرکز درمانی به نیروهای اورژانس تحویل داده شد.
در گزارشات مذکور به جزئیات بیشتر اعم از هویت این کارگران اشاره ای نشده است.













































بدون نظر
نظر بگذارید