خبرگزاری هرانا – مصطفی محمدی و مجتبی یاور، شهروندان ساکن دهلران امروز شنبه ۳۰ خردادماه، در این شهر بازداشت و به زندان ایلام منتقل شدند.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، امروز شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵، مصطفی محمدی و مجتبی یاور بازداشت شدند.
یک منبع نزدیک به خانواده یکی از این شهروندان ضمن تایید این موضوع به هرانا گفت: امروز ماموران مصطفی محمدی را در منزل شخصیاش بازداشت و به ساختمان دادگستری دهلران منتقل کردند. مجتبی یاور نیز برای پیگیری وضعیت و همراهی با آقای محمدی به یکی از شعب قضایی مستقر در دادگستری مراجعه کرده بود که با دستور رئیس این شعبه بازداشت شد. این دو شهروند پس از بازداشت به زندان ایلام منتقل شدند.
برای آزادی مجتبی یاور وثیقهای به مبلغ یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان و برای مصطفی محمدی وثیقهای به مبلغ ۸۰۰ میلیون تومان تعیین شده است.
به گفته این منبع، «مصطفی محمدی به ارتباط با دولتهای متخاصم و اسرائیل متهم شده و علت بازداشت مجتبی یاور نیز انتشار مطالب انتقادی در فضای مجازی عنوان شده است. این شهروندان اخیرا در واکنش به موضوع زمین خواری مسؤلان شهری مطالبی در فضای مجازی منتشر کردهاند.»
مصطفی محمدی پیشتر نیز در جریان اعتراضات سراسری ۱۴۰۴ سابقه بازداشت داشته است.













































بدون نظر
نظر بگذارید