خانه  > کارگران  >  مرگ و مصدومیت ۴ کارگر در سایه فقدان ایمنی کار

مرگ و مصدومیت ۴ کارگر در سایه فقدان ایمنی کار

خبرگزاری هرانا – در سایه فقدان ایمنی محیط و شرایط نامناسب کار، چهار کارگر در شهرستان‌های شهریار و ملایر دچار حادثه شدند. در این حوادث یک کارگر جان باخت و سه تن دیگر مصدوم شدند.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از ایلنا، یک کارگر در شهرستان شهریار حین انجام کار جان خود را از دست داد.

بر اساس این گزارش، یک کارگر آرماتوربند در فردوسیه شهرستان شهریار، هنگام انجام عملیات آرماتوربندی به دلیل‌ عدم استفاده از کمربند ایمنی از ارتفاع سقوط کرد.

کارگر مصدوم توسط عوامل اورژانس به بیمارستان منتقل شد، اما به دلیل شدت جراحات وارده در بیمارستان جان خود را از دست داده است.

مصدومیت سه کارگر در ملایر

به گزارش خبرگزاری مهر، سه کارگر حین انجام کار در ملایر دچار حادثه شدند.

روابط عمومی فوریت‌های پزشکی و مرکز اورژانس ملایر در این خصوص اعلام کرد که وقوع انفجار در کارخانه فروسیلیس واقع در غرب شهرستان ملایر منجر به سوختگی شدید سه کارگر شد.

بر اساس اعلام این سازمان، کارگران مذکور جهت درمان به بیمارستان امام حسین ملایر منتقل شدند.

همچنین، نهادهای مربوطه در حال بررسی دقیق علت وقوع این انفجار هستند.

در این گزارشات به جزییات بیشتر اعم از هویت و آخرین وضعیت جسمانی این کارگران اشاره ای نشده است.

بر اساس گزارش‌ روز جهانی کارگر که توسط مرکز آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، منتشر شد، از ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ تا ۸ اردیبهشت ۱۴۰۵، دست‌کم ۵۰۱۹ کارگر در پی حوادث کار کشته یا مصدوم شدند. بیشتر کارگران ایران در شرایط فاقد امنیت شغلی و پوشش بیمه‌ای مناسب فعالیت می‌کنند، کمبود بازرسان و ضعف زیرساخت‌های ایمنی، ثبت و پیشگیری از حوادث شغلی را با چالش جدی مواجه کرده است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید