خبرگزاری هرانا – جلسه دادرسی به اتهام نگین کیانی، عکاس و مدرس عکاسی ساکن بابل، روز دوشنبه ۲۵ خردادماه، در شعبه اول دادگاه انقلاب این شهرستان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، جلسه دادگاه رسیدگی به اتهام نگین کیانی برگزار شد.
یک منبع مطلع نزدیک به خانواده کیانی، ضمن تایید این خبر به هرانا گفت: «نگین روز گذشته در شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی شهرستان بابل حاضر شد. وی در این جلسه دادرسی، از بابت اتهام تبلیغ علیه نظام، به دفاع از خود پرداخت.»
جزئیات بیشتر در این رابطه، اعم از مصادیق اتهام منتسب به این شهروند، کماکان توسط هرانا در دست بررسی است.
خانم کیانی، در تاریخ ۱۹ فروردینماه ۱۴۰۵، توسط نیروهای امنیتی در منزل پدریاش بازداشت و یک روز بعد آزاد شد. آزادی این شهروند با قرار وثیقه میسر شد.
وی پیش از این نیز از بابت فعالیتهای مدنی خود، تجربه چندین بار احضار و برخوردهای قضایی را داشته است.
نگین کیانی، متولد ۱۳۶۸، شهروند ساکن بابل، عکاس مستند اجتماعی است که در این زمینه سابقه تدریس را نیز در کارنامه خود دارد.













































بدون نظر
نظر بگذارید