خبرگزاری هرانا – مردی که متهم است پسر ۱۶ ساله خود را به قتل رسانده و جسد او را مثله کرده است، محاکمه شد.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از خبر فوری، یک مرد به اتهام قتل فرزندش محاکمه شد.
بر اساس این گزارش، در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ زنی در تماس با ماموران پلیس اعلام کرد از وضعیت همسر و پسر ۱۶ سالهاش بیخبر است. به گفته این زن، همسر و فرزندش که در خانه تنها بودهاند، به تماسهای مکرر وی پاسخ ندادهاند.
پس از حضور ماموران پلیس در منزل این خانواده، ماموران در داخل انبار خانه با پیکر مثله شده پسر نوجوان مواجه شدند. با توجه به عدم وجود نشانههایی از ورود فرد یا افرادی از خارج از منزل و همچنین دسترسی اعضای خانواده به کلید انباری، پدر نوجوان مقتول که همواره نسبت به همسر و فرزندان خود سوءظن داشته، به عنوان مظنون اصلی شناسایی شد.
این متهم، پس از بازداشت توسط ماموران پلیس به قتل فرزند خود اعتراف کرد و مدعی شد نسبت به ارتباط همسرش با پسر نوجوانش مشکوک بوده است. مرد متهم همچنین ادعا کرد همسرش به وی خیانت میکرده و به انتساب فرزندانشان به خودش تردید داشته است، اما آزمایشهای دیانای نشان دادند که هر سه فرزند آنها متعلق به وی هستند.
متهم این پرونده سپس در دادگاه کیفری محاکمه شد. وی در جریان دادگاه ضمن اعلام اینکه پسر خود را ابتدا خفه کرده و سپس پیکرش را قطعه قطعه کرده است، اعلام کرد از این جنایت پشیمان نیست و در صورت آزادی از زندان دو فرزند دیگرش را نیز خواهد کشت.
در این گزارش بدون اشاره به محل وقوع این قتل آمده است که جلسه دادگاه رسیدگی به اتهام این متهم پیش از جنگ ۴۰ روزه برگزار شده و تاکنون حکم دادگاه در این رابطه اعلام نشده است.













































بدون نظر
نظر بگذارید