خانه  > سایر گروهها  >  دستکم ۲ تجمع اعتراضی برگزار شد

دستکم ۲ تجمع اعتراضی برگزار شد

خبرگزاری هرانا – امروز، شماری از مشتریان کرمان موتور و گروهی از مالباختگان پرونده شرکت «یونیک فاینانس» در تهران دست به تجمعات اعتراضی زدند.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، گروهی از مشتریان کرمان موتور تجمع اعتراضی برگزار کردند.

تجمع اعتراضی این افراد، امروز شنبه ۲۸ شهریور ۱۴۰۵، در دفتر مرکزی این شرکت واقع در محله جنت‌آباد تهران برگزار شد.

معترضان می‌گویند شرکت کرمان موتور با وجود دریافت وجه، خودروهای ثبت‌نام‌شده را تحویل نمی‌دهد و از بازپرداخت مبالغ دریافتی نیز خودداری می‌کند.

تجمع مالباختگان شرکت «یونیک فاینانس»

به گزارش هرانا، روز جاری شماری از مالباختگان پرونده شرکت «یونیک فاینانس» در محدوده بازار بزرگ ۱۵ خرداد و مقابل مجموعه دادگستری دست به تجمع اعتراضی زدند.

معترضان می‌گویند با گذشت حدود چهار سال از آغاز پیگیری‌های قضایی، هنوز به مطالبات خود نرسیده‌اند و روند رسیدگی به پرونده را طولانی و فاقد نتیجه مشخص می‌دانند.

به گفته آنان، حدود ۲۵ هزار نفر در این پرونده متضرر شده‌اند و از دست رفتن سرمایه، شماری از خانواده‌ها را با مشکلات جدی اقتصادی و معیشتی مواجه کرده است.

بر اساس گزارش سالانه وضعیت حقوق بشر در ایران، منتشرشده توسط واحد آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، در سال ۱۴۰۴ دست‌کم ۲۵۵۱ تجمع اعتراضی در کشور برگزار شد. این تجمعات شامل ۷۲۴ مورد کارگری، ۷۵۷ تجمع صنفی، ۷۹۳ مورد در حوزه اندیشه و بیان، ۴۰ تجمع در حوزه حق تحصیل و ۳۲ مورد مرتبط با محیط زیست بوده است. همچنین ۲۰۵ تجمع دیگر توسط شهروندان در ۳۱ استان برگزار شد. افزون بر این، دست‌کم ۴۱ اعتصاب صنفی و ۳۹۰ اعتصاب کارگری نیز به ثبت رسیده است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید