خبرگزاری هرانا – یک زن ۴۷ ساله با همدستی پسر نوجوانش، همسر خود را به قتل رساند. این دو متهم هماکنون در بازداشت بهسر میبرند و تحقیقات در رابطه با این پرونده کماکان ادامه دارد.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از روزنامه ایران، یک مرد توسط همسر و پسرش به قتل رسید.
بر اساس این گزارش، شامگاه پنجشنبه ۸ مردادماه، مردی طی تماس با پلیس از مرگ پدر ۷۰ سالهاش خبر داد. وی پس از حضور ماموران پلیس در منزل متوفی اعلام کرد که در پی بیخبری از پدرش به منزل او مراجعه کرده و در آنجا توسط همسر سوم پدرش از مرگ وی مطلع شده است. این مرد همچنین به ماموران پلیس گفت که پدر سالمندش پیشتر توسط همسر و پسر ۱۵ سالهاش مورد آزار و ضرب و جرح قرار گرفته بود.
در بررسیهای کارشناسان پزشکی قانونی مشخص شد که مرد ۷۰ ساله حدود یک شبانهروز پیش از کشف جسد جان باخته است. همچنین آثاری از ضرب و جرح و کبودی روی دستها، پاها و دهان وی مشاهده شد. در پی این بررسیها، همسر و فرزند نوجوان این مرد بازداشت شدند. زن ۴۷ ساله برای ادامه تحقیقات به پلیس آگاهی و پسر نوجوان نیز به دادسرای ویژه جرایم اطفال منتقل شد.
زن متهم در جریان بازجوییها به مشارکت در قتل همسرش اعتراف کرد و گفت: «نمیخواستم همسرم را به قتل برسانم، فقط میخواستم او را تنبیه کنم. حدود ۲۴ ساعت قبل بود که داخل چای، قرص خواب آور حل کردم و به شوهرم دادم. دستها و پاها و دهانش را بستیم و داخل اتاق خواب قرارش دادیم.»
این زن در جریان بازجوییها اعلام کرده که به دلیل بدرفتاری و خساست همسرش، قصد داشته با کمک پسرش او را تنبیه کند؛ اقدامی که در نهایت به مرگ این مرد منجر شد.
وی در ادامه با بیان اینکه پسرش در قتل این مرد نقشی نداشته و تنها در بستن دست و پایش کمک کرده است، افزود: «چند ساعت بعد به سراغش رفتیم و دیدیم به سختی نفس میکشد، برای همین چسب روی دهانش را باز کردیم. ظهر روز بعد دوباره به اتاق رفتیم و متوجه شدیم دیگر نفس نمیکشد. دست و پاهایش را باز کردیم و تصمیم گرفتیم چند ساعت بعد با اورژانس تماس بگیریم و بگوییم هنگام استراحت فوت کرده است، اما قبل از اجرای این نقشه، پسر بزرگ مقتول به خانه آمد و ماجرا فاش شد.»
تحقیقات تکمیلی درباره ابعاد این پرونده همچنان ادامه دارد.
در این گزارش به محل وقوع این قتل اشارهای نشده است.













































بدون نظر
نظر بگذارید