خانه  > سایر گروهها  >  صدور ۸۰۶ فقره مجازات جایگزین حبس با هدف تجهیز مدارس در زنجان

صدور ۸۰۶ فقره مجازات جایگزین حبس با هدف تجهیز مدارس در زنجان

خبرگزاری هرانا – رئیس کل دادگستری استان زنجان از صدور ۸۰۶ حکم جایگزین حبس در سال گذشته خبر داد. به گفته وی، اجرای این احکام ضمن جلوگیری از زندانی شدن محکومان، منجر به اختصاص ۱۱ میلیارد تومان برای هوشمندسازی و تجهیز مدارس استان شده است.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از میزان، رئیس کل دادگستری زنجان، در همایشی از صدور صدها حکم جایگزین حبس در سال ۱۴۰۴ خبر داد.

علی فرجی برحق، اعلام کرد که استفاده از مجازات‌های جایگزین حبس از جمله راهکارهای مورد توجه برای کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها است. به گفته او، با صدور این احکام از زندانی شدن ۸۰۶ محکوم جلوگیری شده است.

رئیس کل دادگستری زنجان همچنین اظهار داشت که در نتیجه اجرای این احکام، مبلغ ۱۱ میلیارد تومان برای هوشمندسازی و تجهیز مدارس استان اختصاص یافته است.

گفتنی است با تصویب قانون مجازات اسلامی جدید در فصل نهم آن به مجازات‌های جایگزین اشاره شده است. بر اساس این قانون قضات می‌توانند با توجه به شرایط متهم و داشتن برخی شروط از مجازات‌های جایگزین حبس استفاده کنند؛ به عنوان مثال یکی از شروط اجرای این قانون رضایت داشتن فرد محکوم است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید