خبرگزاری هرانا – فرمانده انتظامی شهرستان نیشابور از پلمب ۱۳ واحد صنفی در این شهر در جریان اجرای یک طرح نظارتی خبر داد. در گزارش منتشرشده، نوع تخلفات منتسب به این واحدهای صنفی اعلام نشده است.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از خبرگزاری صداوسیما خراسان رضوی، ۱۳ واحد صنفی در نیشابور پلمب شدند.
مجتبی موهبتی، فرمانده انتظامی شهرستان نیشابور، اعلام کرد که این اقدام در جریان اجرای طرح «شناسایی و برخورد با واحدهای صنفی متخلف» و با هدف آنچه «پاسخگویی به مطالبات شهروندان» عنوان شده، صورت گرفته است.
به گفته وی، مأموران دایره نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت عمومی طی ۴۸ ساعت و پس از انجام هماهنگیهای قضایی از ۳۸ واحد صنفی بازدید کردند که در نتیجه آن، ۱۳ واحد با دستور قضایی پلمب و برای ۱۰ واحد دیگر اخطار صادر شد.
موهبتی همچنین از ادامه اجرای طرحهای مشابه خبر داد.
در گزارش خبرگزاری صداوسیما، نوع فعالیت واحدهای پلمبشده و مصادیق تخلفات منتسب به آنها مشخص نشده و روشن نیست این اقدامات در ارتباط با چه مواردی صورت گرفته است.
در ماههای اخیر، موج تازهای از برخورد با کسبوکارها، صفحات مجازی و اماکن عمومی در ایران شکل گرفته است؛ برخوردهایی که در بسیاری از موارد با استناد به مواردی چون «عدم رعایت شئونات اسلامی»، اجرای موسیقی، نحوه پوشش شهروندان یا انتشار محتوای مغایر با ضوابط حکومتی صورت گرفته و به پلمب واحدهای صنفی، احضار مدیران و محدودیت فعالیت آنها منجر شده است.













































بدون نظر
نظر بگذارید