خانه  > کارگران  >  مرگ دو کارگر و مصدومیت چند تن دیگر در سایه فقدان ایمنی کار

مرگ دو کارگر و مصدومیت چند تن دیگر در سایه فقدان ایمنی کار

خبرگزاری هرانا – در دو حادثه کار در شهرهای قروه و کنارک، دو کارگر جان باختند و چند کارگر دیگر مصدوم شدند.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از ایلنا، یک کارگر مقنی که در حال حفر چاه در حوالی روستای «سراب قحط» از دهستان «پنجه علی» شهرستان قروه بود، بر اثر سقوط در چاه جان باخت.

براساس این گزارش، عمق این چاه حدود ۱۰۵ متر بوده است. با حضور گروه‌های امداد و نجات، پیکر این کارگر پس از حدود ۳۷ ساعت تلاش از چاه بیرون آورده شد. مرگ او از سوی عوامل اورژانس حاضر در محل تأیید شد.

در این گزارش به جزئیات بیشتر اعم از هویت کارگر حادثه‌دیده اشاره‌ای نشده است.

مرگ یک کارگر و مصدومیت چند کارگر دیگر در کنارک

به گزارش ایلنا، انفجار دیگ پخت تحت فشار در کارخانه تن‌ماهی ساحل صید کنارک، باعث مرگ یک کارگر و مصدومیت تعدادی دیگر از کارگران شد.

براساس این گزارش، دیگ پخت تحت فشار در کارخانه تن‌ماهی «ساحل صید کنارک» دچار انفجار شد که در این حادثه، یک کارگر تبعه کشور افغانستان در محل جان باخت و تعدادی دیگر از کارگران بومی منطقه نیز مصدوم شدند.

هویت کارگر جان‌باخته، حیات‌الله گزارش شده است.

منابع کارگری در این خصوص اعلام کردند که فرسودگی و قدیمی بودن دیگ‌های پخت، خرابی درجه‌های کنترل دما و نبود امکانات و تجهیزات ایمنی مناسب، از عوامل اصلی مؤثر در وقوع این حادثه است.

به گفته این منابع، با وجود فرسودگی و غیرقابل استفاده بودن تجهیزات، همچنان از آن‌ها در روند تولید استفاده می‌شود.

بر اساس گزارش روز جهانی کارگر که توسط مرکز آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، منتشر شد، از ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ تا ۸ اردیبهشت ۱۴۰۵، دست‌کم ۵۰۱۹ کارگر در پی حوادث کار کشته یا مصدوم شدند. بیشتر کارگران ایران در شرایط فاقد امنیت شغلی و پوشش بیمه‌ای مناسب فعالیت می‌کنند، کمبود بازرسان و ضعف زیرساخت‌های ایمنی، ثبت و پیشگیری از حوادث شغلی را با چالش جدی مواجه کرده است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید