خبرگزاری هرانا – ندا بدخش، شهروند بهائی ۶۲ ساله محبوس در زندان دولت آباد اصفهان، با وجود ابتلا به بیماریهایی از جمله دیابت و سیاتیک، از رسیدگی تخصصی پزشکی و دریافت داروهای تجویزشده محروم مانده است.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، ندا بدخش از رسیدگی پزشکی در زندان محروم مانده است.
یک منبع مطلع در خصوص وضعیت این شهروند بهائی به هرانا گفت: «خانم بدخش که در زندان دولتآباد اصفهان محبوس است، از بیماریهایی از جمله دیابت، آرتروز، مشکلات سیاتیک، دردهای مزمن و التهاب مفاصل رنج میبرد. بر اساس نظر پزشک متخصص، وی باید هر سه ماه یکبار تحت معاینه، چکاپ و درمان تخصصی قرار گیرد. با این حال، تاکنون امکان اعزام او به مراکز درمانی خارج از زندان و مراجعه به پزشک متخصص فراهم نشده است. وی همچنین به داروهای تخصصی مورد نیاز خود دسترسی ندارد و از دریافت این داروها محروم مانده است.»
این منبع همچنین افزوده است: «با گذشت هفت ماه از دوران محکومیت، وضعیت جسمانی ندا بدخش وخیمتر شده است. با این حال، تاکنون با درخواستهای وی و خانوادهاش برای بهرهمندی از مرخصی درمانی، استفاده از پابند الکترونیکی و آزادی مشروط موافقت نشده است.»
ندا بدخش، شهروند ۶۲ ساله بهایی، به همراه هفت زن بهائی دیگر مورخ ۶ دیماه ۱۴۰۴، جهت اجرای حکم حبس بازداشت و به زندان دولت آباد این شهر منتقل شدند.
محکومیت خانم بدخش و دیگر افراد متهم در این پرونده، اوایل مهرماه سال گذشته توسط شعبه ۴۷ دادگاه تجدیدنظر اصفهان عیناً تایید شد. آنها در مرحله بدوی توسط دادگاه انقلاب این شهر مجموعا به ۹۰ سال حبس، جزای نقدی و مجازاتهای تکمیلی محکوم شده بودند.
کیفرخواست پرونده این افراد توسط شعبه هجدهم بازپرسی دادسرای اصفهان در تاریخ بیست فروردین ۱۴۰۳ گذشته صادر شده بود.
در تاریخ ۱ آبان ۱۴۰۲، این زنان بهائی توسط نیروهای امنیتی بازداشت و طی دو ماه در تاریخ های متفاوت با تودیع وثیقه از زندان دولت آباد اصفهان آزاد شدند. بنابر اظهارات افراد نزدیک به خانوادههای این افراد، آنها در دوران بازداشت خود انواع «آزارهای روانی و تهدید به شکنجه فیزیکی» را تحمل کردند.













































بدون نظر
نظر بگذارید