خانه  > کارگران  >  ریزش معدن در شهرستان فاریاب به مرگ ۲ کارگر انجامید

ریزش معدن در شهرستان فاریاب به مرگ ۲ کارگر انجامید

خبرگزاری هرانا – روز جاری، یک پدر و فرزند شاغل در معدن کرومیت «بیدوئیه» واقع در شهرستان فاریاب، بر اثر حادثه ریزش آوار جان خود را از دست دادند.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از ایرنا، دو کارگر معدن در شهرستان فاریاب، واقع در جنوب استان کرمان طی حادثه‌ای جان باختند.

فرماندار شهرستان فاریاب در این خصوص اظهار داشت: حوالی ساعت ۱۱ امروز دوشنبه ۱۳ مهر، حادثه ریزش آوار در معدن کرومیت بیدوئیه، حین انجام کار با لودر و بیل مکانیکی به وقوع پیوست. در پی ریزش معدن، دو کارگر که نسبت پدر و فرزندی با هم دارند در زیر آوار گرفتار شدند.

به گفته ابوالحسن حسینی، پس از اعلام وقوع این حادثه، تیم‌های امداد و نجات به محل اعزام و عملیات آواربرداری را آغاز کردند. وی افزود: علیرغم تلاش‌های نیروهای امدادی، دو کارگر نامبرده جان خود را از دست داده‌اند.

حسینی در پایان اظهار داشت: «بارش شدید باران و شرایط نامساعد جوی در منطقه، عملیات دسترسی و آواربرداری را با کندی مواجه کرد که همین امر، عامل اصلی تأخیر در روند امدادرسانی بود.»

در این گزارش به جزییات بیشتر اعم از هویت کارگران جان‌باخته اشاره‌ای نشده است.

بر اساس گزارش‌های سالانه مرکز آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، در سال ۱۴۰۴، دستکم ۱٬۲۷۰ تن در ســـوانح کاری کشته و ۸٬۲۶۴ مورد صدمات جسمی به کارگران در حین کار گزارش شده است. بیشتر کارگران ایران در شرایط فاقد امنیت شغلی و پوشش بیمه‌ای مناسب فعالیت می‌کنند، کمبود بازرسان و ضعف زیرساخت‌های ایمنی، ثبت و پیشگیری از حوادث شغلی را با چالش جدی مواجه کرده است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید