خانه  > slide, اندیشه و بیان  >  اعتراضات دی‌ماه ۱۴۰۴؛ حسین زارع به ۲۱ سال حبس محکوم شد

اعتراضات دی‌ماه ۱۴۰۴؛ حسین زارع به ۲۱ سال حبس محکوم شد

خبرگزاری هرانا – حسین زارع، از بازداشت‌شدگان اعتراضات دی‌ماه ۱۴۰۴ که در زندان تهران بزرگ محبوس است، توسط دادگاه انقلاب تهران به تحمل ۲۱ سال حبس محکوم شد.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، حسین زارع به حبس محکوم شد.

بر اساس اطلاعات دریافتی هرانا، پرونده آقای زارع در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی ایمان افشاری و از بابت اتهام اقدام عملیاتی برای اسرائیل مورد رسیدگی قرار گرفته است. وی در این پرونده به ۲۱ سال حبس محکوم شده و این حکم اخیرا در زندان به او ابلاغ شده است.

یک منبع مطلع نزدیک به خانواده این شهروند ضمن تایید این خبر به هرانا گفت که وکیل حسین زارع در جریان رسیدگی به پرونده، از وکلای تسخیری بود. همچنین، نسبت به رأی صادره اعتراض و درخواست تجدیدنظرخواهی ثبت شده است.

حسین زارع در دی‌ماه ۱۴۰۴ و در جریان اعتراضات سراسری دستگیر شد. او از زمان بازداشت تاکنون در زندان تهران بزرگ به سر می‌برد.

پیشینه اعتراضات دی‌ماه ۱۴۰۴

تجمعات و اعتصابات کسبه و بازاریان از روز یکشنبه ۷ دی‌ماه ۱۴۰۴ در تهران آغاز شد و پس از دو روز، دامنه آن از بازارها و مراکز تجاری فراتر رفت. با پیوستن دانشجویان، شهروندان و اقشار مختلف اجتماعی، این تجمعات به یکی از گسترده‌ترین اعتراضات سال‌های اخیر در ایران تبدیل شد. در جریان سرکوب این اعتراضات توسط نیروهای انتظامی و امنیتی، هزاران نفر کشته یا مجروح شدند و ده‌ها هزار تن نیز توسط نهادهای امنیتی بازداشت یا احضار شدند.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ابعاد این اعتراضات و پیامدهای انسانی و حقوق بشری آن، می‌توان به گزارش جامع هرانا با عنوان «زمستان سرخ» مراجعه کرد. این گزارش، پنجاه روز نخست اعتراضات سراسری ایران، از ۷ دی‌ماه تا ۲۶ بهمن‌ماه ۱۴۰۴، را مستند کرده است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید