خانه  > اندیشه و بیان, سایر گروهها  >  پرستو احمدی و عوامل «کنسرت کاروانسرا» به شلاق و محرومیت از فعالیت هنری محکوم شدند

پرستو احمدی و عوامل «کنسرت کاروانسرا» به شلاق و محرومیت از فعالیت هنری محکوم شدند

خبرگزاری هرانا – پرستو احمدی، خواننده، به همراه هشت نفر از دست‌اندرکاران و نوازندگان «کنسرت کاروانسرا» توسط دادگاه کیفری استان قم به ۷۴ ضربه شلاق تعزیری، دو سال ممنوع‌الخروجی و دو سال محرومیت از فعالیت هنری محکوم شدند.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از بی بی سی فارسی، پرستو احمدی، خواننده، به همراه هشت نفر از دست‌اندرکاران و نوازندگان «کنسرت کاروانسرا» به شلاق و دیگر مجازات ها محکوم شدند.

بر اساس این گزارش، پرستو احمدی، خواننده، به همراه هشت نفر از دست‌اندرکاران و نوازندگان «کنسرت کاروانسرا» توسط دادگاه کیفری استان قم به ۷۴ ضربه شلاق تعزیری، دو سال ممنوع‌الخروجی و دو سال محرومیت از فعالیت هنری محکوم شدند.

جریحه‌دار کردن عفت عمومی از طریق تولید و انتشار محتوای مبتذل و خلاف اخلاق در بستر فضای مجازی از مصادیق اتهامی علیه این افراد عنوان شده است.

در دی ماه سال ۱۴۰۳، پرستو احمدی، خواننده، به همراه تعدادی از نوازندگان خود، کنسرتی نمادین و بدون تماشاگر را در کاروانسرای دیر گچین قم برگزار کردند که به‌صورت زنده از صفحه یوتیوب پرستو احمدی پخش شد. انتشار این ویدیو منجر به تشکیل پرونده قضائی علیه آنها شده بود.

پس از مدت کوتاهی، خانم احمدی، احسان بیرق‌دار، نوازنده پیانو و سهیل فقیه‌نصیری، نوازنده گیتار الکتریک بازداشت شدند. خبرگزاری تسنیم با انتشار گزارشی به نقل از رئیس مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی استان مازندران اعلام کرد که “پس از تولید و انتشار ویدئویِ خارج از عُرف و ارزش‌هایِ اجتماعی توسط خانم پرستو احمدی در فضای مجازی، ایشان به پلیس امنیت عمومی دعوت و مقرر شد تا به مرجع قضایی مراجعه نمایند.”

شامگاه ۲۴ آذرماه دو نوازنده مرد این کنسرت با قرار تامین کیفری آزاد شدند. پرستو احمدی نیز ساعت ۳ بامداد روز بعد با شرایطی مشابه از بازداشت آزاد شد.

مورخ ۳ دی ماه ۱۴۰۳، این افراد در دادسرای ناحیه ۳۸ امنیت اخلاقی تهران مورد تفهیم اتهام قرار گرفتند. در پایان این جلسه که با حضور وکلای مدافع آنها برگزار شد، جملگی با قرار وثیقه آزاد شدند.

پرستو احمدی، متولد فروردین ۱۳۷۶ در نوشهر، خواننده و فارغ‌التحصیل کارگردانی از دانشگاه سوره، پیش‌تر با بازخوانی قطعه «از خون جوانان وطن» عارف قزوینی در جریان اعتراضات ۱۴۰۱ به شهرت رسید. او سابقه انتشار آثار موسیقی متعددی از جمله بازخوانی قطعات فولکلور مازندرانی و ترانه‌هایی از باباطاهر و اخوان ثالث را در کارنامه خود دارد.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید