خانه  > slide, زندانیان  >  گزارشی از آخرین وضعیت امیررضا پدرام در زندان وکیل آباد مشهد

گزارشی از آخرین وضعیت امیررضا پدرام در زندان وکیل آباد مشهد

خبرگزاری هرانا – امیررضا پدرام، از بازداشت‌شدگان اعتراضات دی‌ماه ۱۴۰۴ در مشهد، دوران محکومیت خود را در زندان وکیل‌آباد این شهر سپری می‌کند. وی اخیرا توسط دادگاه انقلاب به شش سال حبس تعزیری محکوم شده است.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، امیررضا پدرام، زندانی سیاسی در حال سپری کردن دوران محکومیت خود در زندان وکیل‌آباد مشهد است.

امیررضا پدرام اخیرا توسط دادگاه انقلاب به شش سال حبس تعزیری محکوم شده است. به گفته یک منبع مطلع، وی در جریان رسیدگی به پرونده خود از حق دسترسی به وکیل انتخابی و برخورداری از دادرسی عادلانه محروم بوده است.

تا زمان تنظیم این گزارش، اطلاع دقیقی در خصوص اتهامات مطروحه علیه وی حاصل نشده است.

این زندانی سیاسی، در جریان اعتراضات روزهای ۱۸ و ۱۹ دی‌ماه ۱۴۰۴ در مشهد بازداشت شد. وی در طول دوران بازداشت و بازجویی، تحت فشارهای جسمی و روحی قرار گرفته بود.

امیررضا پدرام پیش از بازداشت به عنوان جواهرفروش در مشهد مشغول به کار بود.

تجمعات و اعتصابات کسبه و بازاریان از روز یکشنبه ۷ دی‌ماه در تهران آغاز شد و به‌سرعت به سایر اقشار از جمله دانشجویان و شهروندان گسترش یافت و به یکی از گسترده‌ترین اعتراضات سال‌های اخیر تبدیل شد. در پی سرکوب این اعتراضات، هزاران نفر کشته یا مجروح و ده‌ها هزار نفر بازداشت یا احضار شدند. برای اطلاعات بیشتر می‌توان به گزارش جامع هرانا با عنوان «زمستان سرخ» مراجعه کرد.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید