خبرگزاری هرانا – در سایه فقدان ایمنی محیط و شرایط نامناسب کار، چهار کارگر در اهواز حین انجام کار، بر اثر نشت و انتشار مواد پودری از یک رآکتور صنعتی، مسموم شدند.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از ایلنا، صبح امروز بر اثر نشت مواد پودری در یکی از واحدهای صنعتی در اهواز، چهار کارگر دچار مسمومیت شدند.
سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز اعلام کرد که طبق بررسیهای اولیه نشت و انتشار مواد پودری از یک رآکتور صنعتی، منجر به مسمومیت چهار نفر شامل دو نفر از کارکنان مجموعه و دو نفر از افراد حاضر در محل شد که با حضور سریع نیروهای عملیاتی، اقدامات امدادی و ایمنی لازم در محل انجام شد.
مریم شهریاری با تأکید بر اهمیت رعایت استانداردهای ایمنی در صنایع فرآیندی و شیمیایی افزود: علت دقیق وقوع حادثه و همچنین ماهیت ماده منتشرشده توسط کارشناسان مربوطه در دست بررسی است.
در این گزارش به جزئیات بیشتر اعم از هویت این کارگران اشارهای نشده است.













































بدون نظر
نظر بگذارید