خبرگزاری هرانا – جمعی از بازنشستگان تامین اجتماعی در شهرهای تهران، مشهد، رشت، قزوین، اهواز، شوش و کرمانشاه با برگزاری تجمعات اعتراضی خواستار رسیدگی به مطالبات خود شدند. همچنین، شماری از کارگران شهرداری بخش لیکک واقع در شهرستان بهمئی در مقابل ساختمان شهرداری لیکک تجمع اعتراضی برگزار کردند.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از ایلنا، امروز یکشنبه ۲۴ خردادماه، جمعی از بازنشستگان تامین اجتماعی شوش، کرخه و هفتتپه در مقابل ساختمان این سازمان در شهرستان شوش دست به تجمع اعتراضی زدند.
در این گزارش آمده است، بازنشستگان در این تجمع اعتراضی اعلام کردند که عدم اجرای مواد ۹۶ و ۵۴ قانون تأمین اجتماعی را «تضییع آشکار حقوق بازنشستگان» میدانند. آنها با اشاره به ۳۵ سال سابقه بیمهپردازی، خواستار حذف ماده ۸۹ شدند و تأکید کردند اجرا نشدن ماده ۵۴ موجب تحمیل هزینههای مضاعف تحت عنوان بیمه تکمیلی شده است.
همچنین، کانال تلگرامی شورای بازنشستگان در گزارشی از تجمع این بازنشستگان در مقابل ساختمان های اداره تامین اجتماعی رشت، قزوین، اهواز، کرمانشاه و مشهد خبر داد.
علاوه بر این صدای آمریکا در گزارشی نوشت که گروهی از بازنشستگان تامین اجتماعی، امروز در اعتراض به شرایط نامطلوب معیشتی خود در مقابل ساختمان این سازمان در تهران تجمع اعتراضی برگزار کردند.
اجرای طرح همسانسازی، افزایش حقوق طبق تورم و رسیدگی به مشکلات درمانی و معیشتی از جمله دلایل اعتراض بازنشستگان مذکور است.
تجمع اعتراضی کارگران شهرداری لیکک
به گزارش ایلنا، شماری از کارگران شهرداری بخش لیکک واقع در شهرستان بهمئی در مقابل ساختمان شهرداری لیکک تجمع اعتراضی برگزار کردند.
براساس این گزارش، اعتراض این کارگران روز شنبه ۱۶ خردادماه در اعتراض به تاخیر در پرداخت مطالبات مزدی و برخی مزایای دیگر آنها صورت گرفته است.
کارگران معترض با بیان اینکه در سالهای اخیر مطالباتشان با تأخیر پرداخت میشده است، اعلام کردند: از آبانماه ۱۴۰۴ تاکنون حقوق، مزایا، عیدی و پاداش پایان سال خود را دریافت نکردهایم؛ موضوعی که در شرایط اقتصادی فعلی، مشکلات معیشتی زیادی برای ما و خانوادههایمان ایجاد کرده است.















































بدون نظر
نظر بگذارید