خبرگزاری هرانا – حکم اعدام رزگار بیگزاده بابامیری، پژمان سلطانی، علی (سوران) قاسمی، کاوه صالحی و تیفور سلیمی بابامیری، از بازداشتشدگان اعتراضات سراسری ۱۴۰۱ که پیشتر توسط دادگاه انقلاب ارومیه صادر شده بود، در دیوان عالی کشور نقض شد.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، دیوان عالی کشور حکم اعدام پنج تن از بازداشتشدگان اعتراضات سراسری ۱۴۰۱، را نقض کرد.
بر این اساس پرونده رزگار بیگزاده بابامیری، پژمان سلطانی، علی (سوران) قاسمی، کاوه صالحی و تیفور سلیمی بابامیری، جهت رسیدگی مجدد به دادگاه انقلاب مهاباد ارجاع شد.
لازم به ذکر است که از میان این شهروندان تیفور سلیمی بابامیری، پس از آزادی موقت، از ایران خارج شده است.
این پنج شهروند در یک پرونده مشترک توسط شعبه اول دادگاه انقلاب ارومیه به اعدام و حبس محکوم شده بودند. اتهامات مطرحشده علیه این افراد شامل «بغی»، «محاربه» و «سردستگی و تشکیل گروه مجرمانه باغی» عنوان شده بود و براساس احکام صادره، چهار تن از آنان به بیش از یک بار اعدام محکوم شدند. احکام صادره روز دوشنبه ۱۶ تیرماه به وکلای مدافع متهمان ابلاغ شد.
در این میان، علی (سوران) قاسمی، پژمان سلطانی و کاوه صالحی هر یک به اتهام «بغی»، «محاربه» و «سردستگی و تشکیل گروه مجرمانه باغی» به سه بار اعدام، رزگار بیگزاده بابامیری به دو بار اعدام و تیفور سلیمی بابامیری نیز به اتهام «سردستگی و تشکیل گروه مجرمانه باغی» به اعدام محکوم شدند. علاوه بر این، برای هشت متهم دیگر این پرونده نیز احکام حبس و جزای نقدی صادر شده بود.
پژمان سلطانی، رزگار بیگزاده بابامیری، کاوه صالحی و علی (سوران) قاسمی هماکنون در زندان ارومیه نگهداری میشوند. این افراد پیشتر نیز به اتهام «قتل یک نیروی امنیتی» به ترتیب به اعدام، ۱۵ سال حبس و ۱۰ سال زندان محکوم شده بودند.
پژمان سلطانی، رزگار بیگزاده بابامیری، علی (سوران) قاسمی و کاوه صالحی در فروردینماه ۱۴۰۲ و تیفور سلیمی بابامیری در اسفندماه ۱۴۰۱ توسط نیروهای امنیتی بازداشت شدند. تیفور سلیمی بابامیری پس از حدود ۱۸ ماه از بازداشت آزاد شد.











































بدون نظر
نظر بگذارید