خانه  > slide, زندانیان  >  عدم رسیدگی پزشکی؛ گزارش جدید از شرایط مطلب احمدیان در زندان

عدم رسیدگی پزشکی؛ گزارش جدید از شرایط مطلب احمدیان در زندان

خبرگزاری هرانا – مطلب احمدیان، زندانی سیاسی محبوس در زندان اوین، در پی ابتلا به چندین بیماری از جمله زخم اثنی‌عشری، عفونت بیضه، دیسک کمر و مشکلات گوارشی با وضعیت وخیم جسمانی مواجه است. این در حالی است که پزشکی قانونی در سه نوبت عدم تحمل حبس و نیاز به درمان او در خارج از زندان را تایید کرده، اما دادستان تهران همچنان با عدم تحمل کیفر و اعزام او به مراکز درمانی مخالفت می‌کند. وی اخیرا نیز از برقراری تماس تلفنی با خانواده محروم شده است.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، مطلب احمدیان، زندانی سیاسی محبوس در زندان اوین، با حال نامناسب جسمانی در حال تحمل دوران محکومیت خود است.

یک منبع مطلع نزدیک به این زندانی سیاسی ضمن تایید این خبر به هرانا گفت: “وضعیت جسمانی آقای احمدیان بحرانی است. او که دچار پارگی دیافراگم است، از بیماری‌های دیگری از جمله زخم در ناحیه اثنی‌عشر، عفونت بیضه، دیسک کمر و مشکلات گوارشی رنج میبرد. شکم او به شدت متورم شده است. همچنین آقای احمدیان نیازمند رسیدگی پزشکی تخصصی است، اما در حال حاضر صرفا برای کاهش درد و التهاب، داروی کورتن دریافت می‌کند. اخیرا کارت تلفن آقای احمدیان قطع شده و از برقراری تماس تلفنی با خانواده خود محروم مانده است.”

لازم به ذکر است، بارها پزشکی قانونی و مسئولان بهداری زندان اعلام کرده‌اند که آقای احمدیان از شرایط تحمل حبس برخوردار نیست و مراحل درمانی او باید در مراکز تخصصی خارج از زندان صورت گیرد. با این وجود علی صالحی، دادستان تهران کماکان با عدم تحمل کیفر آقای احمدیان و اعزام وی به مراکز درمانی خارج از زندان مخالفت میکند و اعلام کرده که مطلب باید در بهداری زندان مداوا شود.

این زندانی سیاسی از شرایط تحمل حبس برخوردار نیست. پیشتر مسئولین قضایی اعلام کرده بودند که با ارائه وثیقه به ارزش ۵ میلیارد تومان، امکان توقف حکم این زندانی سیاسی بیمار میسر خواهد شد. علیرغم تامین این مبلغ توسط خانواده آقای احمدیان و تقبل کفالت وی توسط پنج وکیل دادگستری، دادستان تهران میزان مبلغ ارزش وثیقه را به ۸ میلیارد تومان افزایش داده است؛ مبلغی که خانواده او قادر به تامین آن نیستند.

هرانا پیشتر در گزارشی به عدم رسیدگی پزشکی و بهانه‌تراشی دادستان در خصوص روند درمان آقای احمدیان پرداخته بود.

این زندانی سیاسی در خردادماه سال گذشته، به بیمارستان اعزام شد. او پس از چند روز علیرغم ناتمام ماندن مراحل درمان به زندان اوین بازگردانده شد.

آقای احمدیان در سال ۱۳۹۷، توسط شعبه ۱ دادگاه کیفری یک استان کردستان به اتهامات “مشارکت در قتل” به هشت سال حبس تعزیری و پرداخت نصف دیه کامل (دو دیه کامل برای ۴ متهم پرونده) و به اتهام “ضرب و جرح عمدی” از بابت همان پرونده به یک سال حبس و پرداخت ۲۰ میلیون تومان (۸۰ میلیون تومان برای ۴ متهم پرونده) بابت دیه فرد مجروح شده درگیری محکوم شد. پس از ابلاغ حکم در زندان سنندج، ابتدا به زندان اوین و سپس به زندان رجایی‌شهر کرج منتقل شد. در مرداد ۱۴۰۳، به دنبال تعطیلی زندان رجایی‌شهر، او و چند زندانی دیگر به زندان اوین انتقال یافتند و اکنون در بند چهار این زندان نگهداری می‌شود.

مطلب احمدیان، حدودا ۳۹ ساله اهل شهرستان بانه، در تاریخ ۱۳ مهر ۱۳۸۹ به اتهام محاربه از طریق عضویت در یکی از گروه‌های اپوزیسیون بازداشت و به ۳۰ سال زندان در تبعید محکوم شد. او در ابتدا در زندان میناب و سپس در سال ۱۳۹۵ به زندان سقز منتقل شد. وی همچنین در سال‌های ۱۳۸۷ و ۱۳۹۰ به دلیل تردد غیرمجاز از مرزهای کشور به جزای نقدی و یک سال حبس محکوم شده بود.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید