خانه  > اعدام  >  سه زندانی در زندان دستگرد اصفهان اعدام شدند

سه زندانی در زندان دستگرد اصفهان اعدام شدند

خبرگزاری هرانا – سحرگاه امروز دوشنبه ۸ اردیبهشت ماه، حکم سه زندانی که پیشتر از بابت اتهامات مرتبط با جرائم مواد مخدر به اعدام محکوم شده بودند، در زندان دستگرد اصفهان اجرا شد.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از حال وش، امروز دوشنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴، سه زندانی در زندان دستگرد اصفهان اعدام شدند.

هویت این زندانیان محمد توتازهی (حنیف)، ۲۶ ساله، فرزند عبدالرئوف و اهل الله‌آباد مینویی از توابع زاهدان و عبدالرشید براهویی (آنشینی)، ۴۱ ساله، فرزند انوشیروان، ساکن منطقه کریم‌آباد زاهدان گزارش شده است. روح‌الله پلنگی، ۳۶ ساله، فرزند گل‌محمد، ساکن ریگان، سومین زندانی است که سحرگاه امروز در این زندان به چوبه دار آویخته شد.

بر اساس این گزارش، آقای پلنگی پنج سال پیش از بابت اتهامات مرتبط با جرائم مواد مخدر در اصفهان بازداشت و توسط مرجع قضایی به اعدام محکوم شده بود. آقایان توتازهی و براهویی نیز مهرماه ۱۳۹۸ در یک پرونده مشترک از بابت اتهامات مرتبط با جرائم مواد مخدر در شهرستان اردستان بازداشت و توسط دادگاه انقلاب به اعدام محکوم شده بودند.

تا لحظه تنظیم این گزارش، اعدام این زندانیان توسط مسئولین زندان و نهادهای متولی اعلام نشده است.

بر اساس آماربرداری سالانه مرکز آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران در سال ۱۴۰۳، دستکم ۱۰۵۰ زندانی از جمله ۲۹ زن و ۵ کودک-مجرم در زندان های ایران اعدام شدند. از این میزان حکم ۵ نفر در ملاعام به اجرا درآمد. همچنین طی این تاریخ، ۱۸۹ تن دیگر به اعدام محکوم شدند. از این میزان یک نفر به اعدام در ملا عام محکوم شد. لازم به ذکر است، در همین دوره احکام بدوی ۵۵ نفر دیگر نیز به تایید دیوان عالی کشور رسیده است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید