خبرگزاری هرانا – امروز، امیرحسین گوهری، دانشجوی دانشگاه تهران، در جریان تجمع اعتراضی دانشجویان در محوطه این دانشگاه توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به مکانی نامعلوم منتقل شد. این تجمع به دنبال جان باختن یک دانشجو به نام امیرمحمد خالقی در مسیرهای منتهی به کوی دانشگاه برگزار شد؛ واقعه ای که پلیس عاملان آن را “زورگیر” معرفی کرده است.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، امروز جمعه ۲۶ بهمن ۱۴۰۳، یک دانشجو در دانشگاه تهران بازداشت شد.
خبرنامه امیرکبیر هویت این دانشجو را امیرحسین گوهری گزارش کرد و نوشت که وی در جریان تجمع اعتراضی دانشجویان این دانشگاه توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شده است.
روز جاری دانشجویان دانشگاه تهران در اعتراض به جان باختن یک دانشجو به نام امیرمحمد خالقی و عدم تامین امنیت مسیرهای منتهی به کوی دانشگاه، تجمع اعتراضی برگزار کردند. گزارشها حاکی از این است که این تجمع با دخالت نیروهای امنیتی لباس شخصی به خشونت کشیده شده است.
خبرنامه امیرکبیر همچنین اعلام کرد که بر اثر درگیری بین دانشجویان و نیروهای امنیتی که تاکنون مشخص نشده است که به چه نهادی وابسته هستند، یک دانشجو مورد ضرب و شتم قرار گرفته و از ناحیه بینی مصدوم شده است.
پلیس تهران روز پنجشنبه تأیید کرد که امیرمحمد خالقی، دانشجوی کارشناسی مدیریت کسبوکار دانشگاه تهران، هنگام بازگشت به خوابگاه دانشجویی به قتل رسیده است. بنا بر اعلام پلیس، عاملان این جنایت «دو زورگیر موتورسوار» بودهاند.
بدون نظر
نظر بگذارید