خبرگزاری هرانا – مهدی محمودیان، فعال مدنی که در تاریخ ۱۵ بهمن ماه برای اجرای حکم حبس بازداشت و به زندان اوین منتقل شد، از زمان بازداشت در اعتراض به عدم رسیدگی به خواستههای خود در اعتصاب بهسر میبرد.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، مهدی محمودیان در زندان اوین دست به اعتصاب زد.
آقای محمودیان روز گذشته با انتشار یک فایل صوتی از زندان اعلام کرد که از زمان بازداشت و انتقالش به زندان، از خوردن آب و غذا امتناع کرده و در اعتصاب بهسر میبرد. او از بیماریهای متعددی همچون دیابت، فشارخون و نارسایی دریچه قلب رنج میبرد و تداوم اعصاب این زندانی، نگرانیهایی را برای خانواده و نزدیکان وی در پی داشته است.
مادر آقای محمودیان دیروز با انتشار یک ویدیو اعلام کرد: فرزندم از زمان اعتصاب به داروهای خود دسترسی ندارد و در صورتی که مهدی تا فردا از زندان آزاد نشود، من در مقابل زندان دست به تحصن خواهم زد.
جمعی از روزنامه نگاران، فعالان سیاسی و رسانه ای نیز همزمان با انتشار بیانه ای نسبت به سلامت این زندانی سیاسی ابراز نگرانی کردند و از او خواستند که به اعتصاب خود پایان دهد.
در تاریخ ۱۵ بهمن ماه سال جاری، مهدی محمودیان پس از حضور در شعبه اجرای احکام بازداشت و برای تحمل حبس به زندان معرفی شد.
پیشتر آقای محمودیان توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی ایمان افشاری، بابت اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام به هشت ماه زندان، دو سال منع عضویت در احزاب و دستهجات، دو سال منع استفاده از تلفن هوشمند و دو سال ممنوعیت خروج از کشور محکوم شده بود.
آقای محمودیان پیش از این در خصوص حکم صادره علیه خود با انتشار مطلبی اعلام کرده بود که «تمام این مجازات صرفاً به این دلیل است که در واکنش به مطلب غیرواقعی یک پایگاه خبری درباره “انقراض ساس در زندان”، نوشته بودم که به دروغ معتاد شدهاند.»
بدون نظر
نظر بگذارید