خبرگزاری هرانا – روز چهارشنبه ۳ بهمن، پارسا رحیمی، شهروند اهل سنندج، به دلیل پیوستن به اعتصاب سراسری اخیر بازاریان در کردستان که با مطالبه لغو حکم اعدام دو زن زندانی سیاسی صورت گرفت، توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شد.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از کردپا، پارسا رحیمی توسط نیروهای امنیتی در سنندج بازداشت شد.
بر اساس این گزارش، آقای رحیمی از کفش فروشان بازار سنندج است که بازداشت وی به دلیل پیوستن به اعتصاب سراسری اخیر بازاریان در کردستان صورت است.
تاکنون از محل نگهداری و اتهامات مطروحه علیه این شهروند اطلاعی حاصل نشده است.
لازم به ذکر است، روز چهارشنبه سوم بهمنماه، صدها تن از بازاریان ساکن استان کردستان، در اعتراض به صدور حکم اعدام علیه وریشه مرادی و پخشان عزیزی دست به اعصاب زدند. این اقدام اعتراضی به بازداشت شماری از معترضان از قبیل سهیلا مطاعی در دهگلان و شش شهروند در سنندج به نام های امجد گریاخیز، نعیم دوستی، محمد سیف پناهی، سینا رضایی، محمد اطلسی و امید محمدی انجامید.
بدون نظر
نظر بگذارید