خبرگزاری هرانا – با احراز هویت یک زندانی دیگر که سحرگاه امروز در زندان پارسیلون خرم آباد اعدام شد، تعداد اعدام شدگان روز جاری در این زندان به دو تن افزایش یافت.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، سحرگاه امروز پنجشنبه ۲۷ دی ۱۴۰۳، دو زندانی در زندان پارسیلون خرم آباد اعدام شدند.
علاوه بر اجرای حکم اعدام سامان داودیان که پیشتر از بابت اتهام قتل به اعدام محکوم شده بود، حکم یک زندانی دیگر با هویت “رشید زینبی، ۳۶ ساله، پدر یک فرزند و اهل بروجرد” نیز در این زندان به اجرا درآمده است. وی پیشتر از بابت اتهام قتل بازداشت و سپس توسط دادگاه کیفری به اعدام محکوم شده بود.
لازم به ذکر است، سحرگاه امروز یک زندانی دیگر در این زندان با گذشت اولیای دم در پای چوبه دار از مجازات مرگ رهایی یافت و به زندگی بازگشت.
تا لحظه تنظیم این گزارش، اعدام این زندانیان توسط مسئولین زندان و نهادهای متولی اعلام نشده است.
بدون نظر
نظر بگذارید