خانه  > slide, اندیشه و بیان  >  پرونده جلال مکرم مختومه شد

پرونده جلال مکرم مختومه شد

خبرگزاری هرانا – پرونده جلال مکرم، متهم سیاسی ساکن داراب استان فارس، به دنبال عفو مشروط مختومه شد. وی پیشتر توسط مراجع قضایی به تحمل ۱۸ ماه حبس محکوم شده بود.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، پرونده جلال مکرم مختومه شد.

بر اساس اطلاعات دریافتی هرانا؛ آقای مکرم در سال‌های ۹۶ و ۹۸ در بخش‌های مختلف پرونده خود به ۱۸ ماه حبس تعزیری محکوم شده بود. وی نهایتاً در تاریخ ۲۸ آبان‌ماه سال جاری با مراجعه به شعبه اجرای احکام دادگاه انقلاب شیراز و دریافت عفو مشروط، پرونده‌اش مختومه شد.

آقای مکرم در سال ۱۳۹۶ توسط نیروهای امنیتی بازداشت و پس از مدتی با تودیع وثیقه ۴۵۰ میلیون تومانی از زندان عادل‌آباد شیراز آزاد شد. او نهایتاً توسط شعبه چهارم دادگاه انقلاب شیراز از بابت اتهام توهین به رهبری و فعالیت تبلیغی علیه نظام به نفع گروه‌های مخالف به تحمل ۱۶ ماه حبس محکوم شد. وی در بخش دیگری از پرونده‌اش توسط شعبه یک دادگاه کیفری یک استان فارس از بابت اتهام توهین به مقدسات به تحمل پنج سال حبس تعزیری با احتساب ایام بازداشت محکوم شد.

احکام صادره در نهایت در مرحله تجدیدنظر به یک سال حبس تعزیری کاهش یافت.

جلال مکرم سپس در اعتراضات سال ۱۳۹۸ توسط نیروهای امنیتی بازداشت و نهایتاً با قرار کفالت آزاد شد. این شهروند توسط دادگاه انقلاب داراب بابت اتهام اخلال در نظم و آسایش عمومی به تحمل شش ماه حبس و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شد.

جلال مکرم، ۴۰ ساله، پدر دو فرزند خردسال و ساکن داراب است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید