خبرگزاری هرانا – مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر اعلام کرد که ضارب دو محیطبان در منطقه حفاظت شده مُند در این استان، توسط دادگاه کیفری به سه سال حبس و پرداخت دیه محکوم شده است.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از تسنیم، ضارب محیطبانان بوشهری به حبس و پرداخت دیه محکوم شد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر در این خصوص گفت: شعبه یک دادگاه کیفری بوشهر بر اساس شواهد و مدارک، فرد متخلف ۲ محیطبان منطقه حفاظت شده مُند مبنی بر ضرب و جرح عمدی با اسلحه شکاری، تمرد نسبت به مأمورین در حین انجام وظیفه از طریق دست بردن به اسلحه، شکار حیوانات وحشی و حمل یک قبضه اسلحه شکاری بدون مجوز قانونی محکوم کرد.
عبدالرحمن مرادزاده افزود: هیئت دادگاه با بررسی ابعاد گوناگون این جرم و محتویات پرونده از جمله شکایت شاکیان خصوصی و حفاظت محیط زیست، گزارش و تحقیقات مأمورین انتظامی، نظریات پزشکی قانونی و دیگر مدارک و مستندات، بزهکاری این فرد متخلف را محرز دانست و مستند به بند ۲ ماده ۶۰۷ و ماده ۶۱۴ قانون مجازات اسلامی و همچنین ماده ۶ قانون مجازات قاچاق اسلحه و مهمات دارندگان سلاح غیرمجاز و موادی از قانون صید و شکار، فرد مذکور به پرداخت دیه و ۳ سال حبس محکوم کرد.
بدون نظر
نظر بگذارید