خانه  > کودکان  >  برخلاف پیمان نامه حقوق کودک؛ بیش از ۳۰۰۰ دانش آموز به مناطق عملیاتی اعزام شدند

برخلاف پیمان نامه حقوق کودک؛ بیش از ۳۰۰۰ دانش آموز به مناطق عملیاتی اعزام شدند

خبرگزاری هرانا – برخلاف تعهدات بین المللی ایران تحت عنوان الحاق به پیمان نامه حقوق کودک و بخش عدم به کارگیری کودکان در امور نظامی، بیش از ۳،۰۰۰ دانش آموز از کرمان، همدان، مهریز و دلیجان به اردوهای موسوم به “راهیان نور” در مناطق عملیاتی جنوب و غرب کشور اعزام شدند.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از بسیج، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان دلیجان از اعزام ۲۰۰ دانش‌آموز دختر به اردوهای موسوم به “راهیان نور” خبر داد.

محسن صادقی در این خصوص گفت: این دانش آموزان به مدت چهار روز از مناطق جنگی اروند، شلمچه، طلایی و دیگر مناطق بازدید خواهند کرد.

صد ها دانش آموز دختر از کرمان به اردوی موسوم به “راهیان نور” اعزام شدند

به گزارش بسیج، روز پنجشنبه ۱۰ آبان ماه، بیش از ۲۳۰ دانش آموز دختر از استان کرمان در قالب کاروان راهیان نور به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام شدند.

بنابر این گزارش، اولین گروه از دانش‌آموزان دختر استان کرمان عازم اردوهای موسوم به راهیان نور شدند و در طول ماه های آبان و آذر، ۵،۴۰۰ دانش آموز دختر و پسر از این استان به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام خواهند شد.

اعزام دانش آموزان دختر از همدان به مناطق عملیاتی غرب کشور

به گزارش ایرنا، دبیر قرارگاه راهیان نور سپاه انصارالحسین استان همدان از اعزام ۲،۵۰۰ دانش آموز دختر این استان به اردوهای راهیان نور در مناطق عملیاتی غرب کشور طی هفته های گذشته خبر داد.

مهدی بابایی افزود: این دانش آموزان دختر از منطقه عملیاتی مرصاد، یادمان شهدا در قصر شیرین، مناطق بازی دراز و سرپل ذهاب بازدید کردند. همچنین ۳،۰۰۰ دانش آموز دیگر از این استان طی ماه های آبان و آذر به مناطق عملیاتی در جنوب کشور اعزام خواهند شد.

تعدادی از دانش آموزان از مهریز به مناطق عملیاتی جنوب اعزام شدند

به گزارش بسیج، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج مهریز از اعزام ۱۴۷ دانش آموز دختر این شهرستان در قالب کاروان راهیان نور به مناطق عملیاتی جنوب کشور خبر داد.

جواد دشت آبادی در این خصوص گفت: این دانش آموزان در مدت چهار روز از مناطق عملیاتی شلمچه، سوسنگرد، هویزه، معراج شهدا و موزه شهدای خرمشهر بازدید می‌کنند.

بر اساس پیمان نامه حقوق کودک، یک کودک، فرد زیر سن ۱۸ سال تعریف می شود. ایران از سال ۱۳۷۳ به این پیمان پیوسته است. بنابر این تعهدنامه، استفاده از کودکان و نوجوانان در نظامی‌گری ممنوع است، با این حال همچون بخش های کار کودکان، مجازات و اعدام و ازدواج قانونی کودکان، این قسمت از تعهدات نیز از سوی دولت ایران با آموزش نظامی و به کار گیری افراد زیر سن ۱۸ سال، نادیده گرفته می‌ شود.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید