خانه  > کارگران  >  مرگ و مصدومیت ۱۸ کارگر در سایه فقدان ایمنی کار

مرگ و مصدومیت ۱۸ کارگر در سایه فقدان ایمنی کار

خبرگزاری هرانا – در سایه فقدان ایمنی محیط و شرایط نامناسب کار، ۱۸ کارگر در شهرستان های زاهدان و فاروج دچار حادثه شدند. طی این حوادث، یک کارگر جان خود را از دست داد و ۱۷ کارگر مصدوم شدند.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از ایلنا، ۱۷ کارگر در شهرستان فاروج مصدوم شدند.

در این گزارش به نقل از رئیس اورژانس علوم پزشکی خراسان‌ شمالی آمده است؛ یک حادثه آتش سوزی شب گذشته ۱۱ آبان ماه، در یک کارخانه تولید رب گوجه در شهرستان فاروج رخ داد.

تقی دولت آبادی در ادامه افزود: در این حادثه ۱۷ نفر مصدوم شدند که ۵ نفر از آنان توسط نیروهای اورژانس به بیمارستان شیروان منتقل شدند.

مرگ یک کارگر در زاهدان

به گزارش ایلنا، یک کارگر ساختمانی در زاهدان حین انجام کار دچار حادثه شد.

در این گزارش آمده است؛ در یک ساختمان در حال ساخت در شهرک رضوی زاهدان، یک کارگر با استفاده از دستگاه بالابر مشغول حمل بار به طبقات بود که به یکباره به دلیل نفص فنی بالابر، مصالح از ارتفاع روی او سقوط کرد.

پس از انجام معاینات اولیه از سوی امدادگران اورژانس، این کارگر حدود ۲۲ ساله، به بیمارستان خاتم الانبیاء زاهدان منتقل شد اما به دلیل شدت جراحات وارده جان خود را از دست داد.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید