خبرگزاری هرانا – یک زن در سنندج توسط همسرش با ضربات چاقو به قتل رسید. متهم پس از بازداشت، اختلافات خانوادگی و درگیری بابت طلاق با همسرش را انگیزه این اقدام عنوان کرد.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از تسنیم، یک زن در سنندج توسط همسرش به قتل رسید.
رئیس پلیس آگاهی استان کردستان در این خصوص گقت: در پی اعلام خبری به مرکز فوریتهای پلیس ۱۱۰ مبنی بر قتل خانمی جلوی یکی از دفترخانههای سنندج، بلافاصله مأموران پلیس آگاهی و گشت انتظامی در محل حاضر شدند.
فرامرز شاکری افزود: در بررسی های اولیه مشخص شد، یک خانم در جلوی دفترخانه طلاق توسط همسرش با حدود ۲۰ ضربه چاقو به قتل رسیده است.
شاکری در ادامه از بازداشت متهم خبر داد و گفت: “متهم صراحتاً به بزه ارتکابی اعتراف و اذعان داشته که به دلیل اختلافات خانوادگی و درگیری بر سر طلاق با همسر خود دست به انجام چنین جنایتی زده است.”
بر اساس این گزارش، متهم پس از بازجویی تخصصی و تکمیل پرونده به مرجع قضایی تحویل داده شد و به زندان منتقل شده است.
بدون نظر
نظر بگذارید