خبرگزاری هرانا – امروز جمعه شانزدهم تیرماه، شماری از شهروندان در زاهدان با در دست داشتن پلاکاردها و سر دادن شعارهایی اعتراضی دست به تجمع زدند. همچنین شماری از دوستداران محیط زیست در بستر خشک دریاچه اورمیه تجمع کردند.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از حال وش، امروز جمعه شانزدهم تیرماه ۱۴۰۲، شماری از شهروندان در زاهدان تجمع اعتراضی برگزار کردند.
این شهروندان شعارهایی اعتراضی از قبیل “زندانی سیاسی آزاد باید گردد” و ” برادر شهیدم خونت رو پس میگیرم” سر دادند.
تجمع دوستداران محیط زیست در بستر خشک دریاچه اورمیه
امروز جمعه شانزدهم تیرماه ۱۴۰۲، شماری از دوستداران محیط زیست در بستر خشک دریاچه ارومیه دست به تجمع زدند.
بر روی بنر معترضان نوشته شده است، «از نمایندگان استانهای آذربایجان غربی، شرقی، کردستان و مسئولان ممنونیم که با سدسازی بی رویه، ایجاد راه میانبر غیر اصولی باعث خشک شدن دریاچه اورمیه شدند.»
بدون نظر
نظر بگذارید