خانه  > زنان, سایر گروهها  >  اسیدپاشی به یک زن توسط همسر سابقش در تهران

اسیدپاشی به یک زن توسط همسر سابقش در تهران

خبرگزاری هرانا – یک زن جوان در تهران توسط همسر سابقش مورد اسیدپاشی قرار گرفت. اسید، یکی از معدود محصولاتی است که بازار خرید و فروش آن در کشور هرگز از رونق نیفتاده است. علاوه بر سهولت دسترسی و تهیه اسید در بازارهای ایران، نبود قوانین پیشگیرانه کافی نیز بر تداوم جرمی تحت عنوان “اسیدپاشی” موید شده است.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از اعتمادآنلاین، یک زن جوان در تهران مورد اسیدپاشی قرار گرفت.

بر اساس این گزارش، چند روز قبل رهگذرانی در حال عبور از خیابانی در جنوب تهران فریادهای زن جوانی را شنیدند که دستانش را روی صورتش گرفته. رهگذران زن جوان را که مشخص بود با مایع اسیدی دچار سوختگی شده است به بیمارستان منتقل کردند.

همزمان با ادامه تحقیقات درباره این حادثه، صبح دیروز زن جوان پس از بهبودی نسبی به دادسرای امور جنایی تهران رفت و از شوهر سابقش به اتهام اسیدپاشی شکایت کرد.

شاکی در توضیح ماجرا به قاضی عظیم سهرابی، بازپرس شعبه نهم دادسرا گفت: «مدتی قبل با شوهرم حامد اختلاف پیدا کردم و در نهایت در دادگاه درخواست طلاق دادم و از هم جدا شدیم. وقتی دادگاه حضانت فرزندم را به من داد، شوهرم خیلی از من کینه به دل گرفت. روز حادثه از خانه‌ام بیرون آمده بودم و می‌خواستم برای خرید به بازار بروم که حامد راه مرا سد کرد. او گفت می‌خواهد درباره فرزندمان صحبت کند و من هم به او اعتماد کردم. او دوباره شروع به تهدید کرد و به بطری که در دست داشت اشاره کرد و گفت فکر نکنی داخل آن آب است و در ادامه گفت می‌خواهم زندگی‌ات را نابود کنم. در حالی که به شدت ترسیده بودم، او در بطری را باز کرد و مایع داخل آن را به طرف صورتم پاشید مایع داخل بطری روی دستانم و سرم پاشید و لحظاتی بعد هم سوزش عجیبی روی دستانم احساس کردم، به‌طوری‌که از شدت درد فریادم به آسمان بلند شد و حامد از محل فرار کرد.»

با طرح این شکایت، بازپرس جنایی دستور بازداشت شوهر سابق شاکی را صادر کرد و پرونده را برای تحقیقات بیشتر در اختیار مأموران پلیس قرار داد.

اسید، یکی از معدود محصولاتی است که بازار خرید و فروش آن در کشور هرگز از رونق نیفتاده است. علاوه بر سهولت دسترسی و تهیه اسید در بازارهای ایران، نبود قوانین پیشگیرانه کافی نیز بر تداوم جرمی تحت عنوان “اسیدپاشی” موید شده است.

هرچند در سال ۱۳۳۷ قانونی با موضوع مجازات بزه اسیدپاشی تصویب شده است و علاوه بر آن از عمومات قانون مجازات اسلامی هم می توان در جرم انگاری این عمل غیر انسانی بهره گرفت، اما شواهد و قرائن حکایت از ناکارآمدی قوانین موجود در پیشگیری از آن دارد.

اواخر اردیبهشت ماه ۹۸ پنج ماده از ۷ ماده طرح تشدید مجازات اسیدپاشی و حمایت از بزه دیدگان در جلسه علنی مجلس مورد موافقت نمایندگان قرار گرفت.

پس از اعمال اصلاحات در مواد این طرح نهایتا در تاریخ ۲۱ مهرماه ۹۸، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در یک جلسه علنی، طرح تشدید مجازات اسید پاشی و حمایت از بزه دیدگان ناشی از آن را که از شورای نگهبان اعاده شده بود بررسی و اصلاح کردند.

در آبان ماه ۹۸ این قانون پس از تایید در شورای نگهبان، جهت اجرا به وزارت دادگستری ابلاغ شد.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید