خانه  > اندیشه و بیان  >  با حکم دادگاه انقلاب؛ فرزاد مرزبانی به ۳ سال حبس محکوم شد

با حکم دادگاه انقلاب؛ فرزاد مرزبانی به ۳ سال حبس محکوم شد

خبرگزاری هرانا – فرزاد مرزبانی، دانشجوی دانشگاه پیام نور شمیرانات، توسط شعبه ۲۹ دادگاه انقلاب به ۳ سال حبس تعزیری محکوم شد.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از شوراهای صنفی دانشجویان کشور، فرزاد مرزبانی به حبس محکوم شد.

بر اساس این حکم که در تاریخ ۸ آذر ماه ۱۴۰۱، توسط شعبه ۲۹ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی علی مظلوم صادر و به آقای مرزبانی ابلاغ شده، وی از بابت اتهام “اجتماع و تبانی به قصد ارتکاب جرم علیه امنیت ملی” به ۳ سال حبس تعزیری محکوم شده است.

فرزاد مرزبانی، دانشجوی ترم آخر مهندسی مکانیک دانشگاه پیام نور شمیرانات، در تاریخ ۶ مهرماه امسال مقابل ساختمان وزارت کشور در تهران توسط ماموران امنیتی بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شده بود.

در رابطه با اعتراضات سراسری ۱۴۰۱

بازداشت مهسا امینی زن جوان ۲۲ ساله به بهانه بدحجابی توسط پلیس امنیت اخلاقی و سپس جان باختن او در زمان بازداشت به موج گسترده ای از اعتراضات سراسری در ایران دامن زد. معترضان در طولانی ترین اعتراض سراسری-پیوسته در عمر جمهوری اسلامی، با شعار محوری “زن، زندگی، آزادی” از ۲۶ شهریور ۱۴۰۱ در اعتراض به عملکرد، قوانین و ساختار حکومت به خیابانها آمدند. هزاران بازداشت شده، صدها کشته و زخمی از جمله نتایج برخورد خشونت آمیز نهادهای امنیتی-انتظامی با معترضان است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید